enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2717
EURO
34,9810
ALTIN
2.460,84
BIST
10.179,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

BAFRA GÖRME ENGELLİLER DERNEĞİ’ NE SAMSUN BŞB TATİL DESTEĞİ

BAFRA GÖRME ENGELLİLER DERNEĞİ’ NE SAMSUN BŞB TATİL DESTEĞİ
12.08.2021
34
A+
A-

 

BAFRA GÖRME ENGELLİLER DERNEĞİ’ NE SAMSUN BŞB TATİL DESTEĞİ

Bafra Görme Engelliler Derneği üyeleri için, Samsun Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla 3 günlük bir tatil gerçekleştirildi.

Bafra Görme Engelliler DerneğiBaşkanı Mustafa KAPLAN; tatil ile ilgii şu açıklamalarda bulundu :

” Bafra Görme Engelliler Derneği; üyeleriyle birlikte kaynaşmak, iç içe olmak, eğlenmek ve keyifli bir zaman geçirmek amacıyla; Samsun BŞB organizasyonluğu ile  üç günlük bir tatil imkânna kavuştu.

Tatile çok sayıda dernek üyesi katılım gerçekleştirdi. Tatil;  05- 08 Ağustos 2021 tarihleri arasında  gerçekleştirildi.

Samsun BŞB  imkanlarından faydalanarak; Bafra Görme Engelliler Derneği’ ne mmensup engelli  vatandaşlarımızın, hayat yükünü bir nebze hafifletmek amaçlı tatil imkan ve fırsatı sağlandı.

Sosyal, kürtürel, sağlık, istisdam, eğitim bu ve buna benzeri pek çok alanda; engellilere hizmet veren dernek bu konuya da el attı.

Tatile yoğun bir ilgi gösteren dernek üyeleri tatil organizasyonuna erişmenin mutluluğunu yaşamış oldular.

Çok şükür, üyelerimizi eylendirmek ve beraber keyifli vakit geçirmek için bir organizasyon daha gerçekleştirdik . İnanın çok heyecanlıyız. Çünkü korona belası yüzünden adeta ev hapsi yaşadık.

Bu sıkıntıdan bir nebze de olsa kurtulmak, üyelerimizle beraber kaynaşmak, iç içe olmak, dinlenmek ve eğlenmek için böyle bir organizasyonu Samsun BŞ Belediyesi ile gerçekleştirdik.

Tatilimizde gezi turu ve canlı müzik organizasyonu,  plaj ve havuz mevcut idi. Üyelerimizle beraber üç gün keyifli zaman geçirdik.

Bu organizasyon bir nebze de olsa içimizdeki sıkıntıları atmamıza vesile oldu. Ben bu anlamda bize böyle bir imkanı sağlayan Samsun  Büyükşehir Belediyesi’ ne, bizlere canla başla hizmet eden yetkili ve görevlilere, organizasyonumuza katılım sağlayan tüm üyelerimiz ve ailelerine teşekkür ediyorum.”

Ayrıca kampımızı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mustafa DEMİR ziyaret etti.

Bafra Görme Engelliler Derneği Yönetimi ve üyeleri ile birlikte akşam yemeği yenildi ve Samsun ve Bafra bulunan engellilerin, sorunları üzerine çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu.”

Haber : Oktay ZERRİN- Samsun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir