enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2091
EURO
34,8541
ALTIN
2.412,39
BIST
10.792,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
20°C
Samsun
20°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
20°C

Ayvalık Belediyesi, hafta boyunca kentin farklı noktalarında Anneler Günü’nü çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutladı

Altınovalı anneler, Türk Anneler Derneği Altınova Şubesi’nin düzenlediği dayanışma yemeğinde bu özel gün için bir araya geldi.

Ayvalık Belediyesi, hafta boyunca kentin farklı noktalarında Anneler Günü’nü çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutladı
13.05.2024
69
A+
A-

Ayvalık Belediye başkanı Mesut Ergin dayanışma yemeğine eşi Canan Ergin ile birlikte katılarak Altınovalı annelerin gününü kutladı. Organizasyonu düzenleyen Türk Anneler Derneği Altınova Şubesi Başkanı Ayşe Uslu ve emeği geçenleri kutlayan Başkan Ergin, buluşmaların sadece anneler günü ile sınırlı kalmayacağını söyledi.

Annelere en güzel hediyeler Mahalleevleri’nden geldi

Ayvalıklı kadınların Mahalleevleri’nde yaptığı el emeği göz nuru ürünler hafta boyunca;      Dr. Fazıl Doğan (At Arabacılar) Meydanı’ndaki mahalleevleri satış ofisinde görücüye çıktı. Eşi Canan Ergin ile birlikte satış ofisinden birbirinden değerli hediyeler satın alan Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Anneler Günü için annelerimize bu değerli ürünlerden satın aldık. Kadın emeğine katkıda bulunarak annelerimiz için en güzel hediyeyi buradan seçtik” dedi.

Ayvalıklı özel çocuklardan resimler

Öte yandan, Zeytin Çekirdekleri Korosu ile Zeytin Çekirdekleri 100. Yıl Resim Atölyesi çocukları Anneler Günü için “Annemize Türkü” isimli şarkıyı annelerin de eşlik etmesiyle birlikte seslendirdiler ve dev bir koro oluşturdular. Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Ayvalık’ın özel çocukları da annelerini unutmadı. Ayvalık’ın özel çocukları “Anneler Günü” için yaptıkları duygu dolu resimlerle anlamlı bir hikâyeye imza attılar.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir