enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
17°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C

Aydın Erten Rekreasyon Alanı yaz aylarının gözdesi oldu

Aydın Erten Rekreasyon Alanı yaz aylarının gözdesi oldu
07.07.2023
6
A+
A-

Yazın bunaltıcı sıcaklarında alternatif arayanlar, Konak Belediyesi’nin ödüllü tesisi Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı ve Macera Parkı’nda nefes alıyor. 

Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı ve Macera Parkı bu yaz da İzmirlilerin uğrak adresi olmaya devam ediyor. 80 dönümlük yeşil alan içinde konumlanan rekreasyon alanı özellikle sıcakların bunaltıcı derecelere çıktığı yaz günlerinde İzmirliler için önemli bir alternatif oldu. Sektörün en prestijli ödülü olan Plant Ödülleri’nde, ‘Tematik ve Yenilikçi Uygulamalar’ dalında ödüle layık görülen alan,  yeşil doğası ve eşsiz Körfez manzarasıyla da büyülüyor.

 

Eğlence ve dinlence bir arada

 Girişinde, efsane Başkan Aydın Erten’in büstünün yer aldığı alanda hizmet veren Macera Parkı ve Macera Kafe, özellikle çocuklu aileler için eğlence ve dinlenmeyi bir arada sunuyor. Körfez manzaralı kahvaltının ardından anne babalar manzaranın tadını çıkarırken çocuklar da macera parkında eğlenceye doyuyor. Trambolin, zip line, dev salıncak, büyük ip parkuru, küçük ip parkuru, tüfek atış poligonu ve zip coaster ile her yaş grubuna hitap eden Macera Parkı’nda güvenlik kurallarının tam ve doğru biçimde uygulanabilmesi için uyarı levhaları ile bilgilendirme yapılırken, görevli personel ve eğitmenler de Macera Parkı’nda bulunan ziyaretçilere yardımcı oluyor. Alanda ayrıca spor ve oyun sahaları da yer alıyor. Kahvaltı sonrası, seyir teraslarının yer aldığı parkurda kısa bir doğa gezisi de yapılabiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir