enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1605
EURO
35,1491
ALTIN
2.467,46
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

Aydın büyükşehir belediyesi, aramızdan ayrılışının 7. yıl dönümünde İsmet Sezgin’i andı

Aydın büyükşehir belediyesi, aramızdan ayrılışının 7. yıl dönümünde İsmet Sezgin’i andı
07.12.2023
11
A+
A-

 

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ARAMIZDAN AYRILIŞININ 7. YILDÖNÜMÜNDE İSMET SEZGİN’İ ANDI

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Türkiye siyasetinin önemli isimlerinden olan merhum İsmet Sezgin’i aramızdan ayrılışının 7. yıldönümünde lokma hayrıyla andı. Sezgin için Bey Camisi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi önünde yapılan lokma hayrından alan vatandaşlar Sezgin’i unutmadığı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Türk siyasetinde önemli biri yeri olan İsmet Sezgin, Aydın Belediye Başkanlığı’nın yanı sıra Gençlik ve Spor, Maliye, İçişleri ve Milli Savunma bakanlıkları yaptı. Ayrıca Başbakan Yardımcılığı ve TBMM Başkanlığı görevlerinde bulundu. 

Başkan Çerçioğlu: Sezgin’i saygıyla anıyoruz

Sezgin’i hasretle andıklarını ifade eden Çerçioğlu, “Türk siyasetinin devlet adamı kişiliğiyle öne çıkan isimlerinden olan siyasetin ‘İsmet Abi’si İsmet Sezgin’i saygı ve rahmetle anıyoruz”dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir