enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2631
EURO
34,7735
ALTIN
2.407,51
BIST
10.280,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Salı Açık
20°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

ALAÇAM ATATÜRK ORTAOKULU LGS BAŞARISINI ÖDÜLLENDİRDİ !

ALAÇAM ATATÜRK ORTAOKULU LGS BAŞARISINI ÖDÜLLENDİRDİ !
07.09.2022
37
A+
A-

ALAÇAM ATATÜRK ORTAOKULU LGS BAŞARISINI ÖDÜLLENDİRDİ !

Müdürlüğünü İbrahim ŞENEL’in yaptığı; Samsun Alaçam Atatürk Ortaokulu, LGS’de başarı gösteren öğrencilerini bisiklet hediyesiyle ödüllendirdi.

Alaçam Atatürk Ortaokulu LGS” de başarılı olan Fen Lisesine ve Sosyal Bilimler Lisesine girmeye hak kazanan öğrencileri bisikletle ödüllendirildi.

Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Murat Karagöl, Atatürk Ortaokulu Müdürü İbrahim Şenel, Okul Öğretmenleri ve öğrencilerin katılımıyla bir tören düzenlendi.

Okuldan yapılan açıklama şöyle:

” Çocuklarımıza söz verdiğimiz gibi; sınavarda başarılı olmaları halinde, bisiklet vaadimizi gerçekleştirdik. Tam 7 öğrencimize; sağolsun  hayrsever  vatandaşlarımızın desteği ile 7 bisiklet hediye ettik. Çocuklarımızı kutlar, güle güle kullanmalarını dileriz.

Öğrencilerimizden 4’ü Fen Lisesi’ni ve 3’ü de Sosyal Bilimler Lisesini kazanarak, okulumuzu  başarıyla temsil etmişlerdir.

Ayrıca; bu başarıda pay sahibi olan öğrencilerimiizn değerli öğretmenleri ile değerli  velilerine de teşekkür ederiz.

Ödül Töreni’ne; Alaçam İlçe Millî Eğitim Müdürü’müz Sayın Serhat Murat KARAGÖL’e de katılımları için teşekkür ederiz. Değerli Müdürümüz de başarılı öğrencilerimizi tebrik ederek onları ve bizleri onore etmişlerdir.”

Haber: Oktay ZERRİN- Samsun

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir