enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4079
EURO
34,7973
ALTIN
2.402,53
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
21°C

AGD SAMSUN İL DİVAN TOPLANTISI VEZİRKÖPRÜ KUNDUZ ORMANLARI’NDA GERÇEKLEŞTİ

AGD SAMSUN İL DİVAN TOPLANTISI VEZİRKÖPRÜ KUNDUZ ORMANLARI’NDA GERÇEKLEŞTİ
09.08.2021
43
A+
A-

AGD SAMSUN İL DİVAN TOPLANTISI VEZİRKÖPRÜ KUNDUZ ORMANLARI’NDA GERÇEKLEŞTİ

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Samsun Şubesi Temmuz Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı, Vezirköprü ilçesinin ev sahipliğinde, 17 ilçenin katılımıyla, Kunduz Ormanları’nda gerçekleştirildi.

AGD Samsun Şubesi tarafından yaılan konuyla ilgili açıklama şöyle :

” AGD Samsun Genişletilmiş Divan Toplantısına,  17 ilçe başkanı, yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi İl Başkanı Salih Şen, Saadet Partisi Terme meclis üyesi Hüseyin Kaya katılım sağladılar.

AGD Samsun Şubesi Başkanı Şenol Altun, amaçlarının bilgili, inançlı, değerlerine her zaman önem veren, milletine ve bayrağına saygılı bir gençlik yetiştirmek olduğunu söyledi.

Yaz etkinlikleri koordinatörümüz İdris Yüce’nin sunumlarında da olduğu gibi, Samsun’da 23 farklı noktada 555 öğrencinin Anadolu Gençlik Derneği Yaz Etkinlikleri’ne katıldığını belirten Altun, şunları kaydetti: “Samsun’da 23 farklı noktada 555 öğrenci Anadolu Gençlik Derneği Yaz Etkinlikleri’ne katıldı. AGD’nin Yaz Etkinlikleri, Kur’an-ı Kerim, ilmihal, akaid, adab-ı muaşeret, peygamberler tarihi, örnek şahsiyetler, çevre bilinci, ilk yardım, akıl ve zeka oyunları, robotik kodlama, sosyal medya kullanımı gibi derslerin yanı sıra sosyal, kültürel ve teknolojik faaliyetlerin de içerisinde olduğu, öğrencilerin eğlenirken öğrendiği ve tatil dönemini verimli geçirdiği bir etkinlik dönemi olarak öne çıkıyor. AGD’nin Yaz Etkinlikleri kapsamında, tarihe, çağa ve yarınlara duyarlı; kardeşliğin, merhametin, sevginin ve iyiliğin yaygınlaşmasında emek sahibi; adaletin tesisinde kararlı, bilgili, inançlı ve çalışkan bireylerin yetiştirilmesi için gayret sarf ediyoruz. Bu vesile ile yıl içerisinde olduğu gibi yaz etkinliklerimizle de gençlerle bir arada birçok etkinlikte buluşmaya devam ediyoruz. Bu etkinliklerde öğrencilerimiz dost ve anı biriktirmiş, bireysel gelişimlerini ilerletmiş, toplumsal alanda insanlığa nasıl faydalı olabileceklerini öğrenmişlerdir.”

Siyer-i Nebi yarışması ve ödül törenlerinin tüm ilçelerde icra edildiğini belirten Altun, “dünyamızın ve ülkemizin içinde bulunduğu olumsuz şartları göz önüne alarak hem gençlerimizin yetişmesi hem de teşkilatlarımızın diri ve aksiyoner olarak arazide olması amacıyla çok geniş katılımlı bir il divan toplantısı gerçekleştirdiklerini” ifade etti.

Toplantıda görüşülen önemli konulardan bir diğeri de LGS tercihleri sonrasında yeni okullarına yerleşen öğrencilerin oryantasyon süreci, YKS tercih sürecinde ise danışmanlık hizmeti ve yurt imkanı noktasında yapılacak olan hazırlıklar oldu.

Toplantı sonrasında, yemek ve çay ikramı, çocuklar ve büyüklerin çeşitli piknik oyunları ile hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Katılımcılar Şube Başkanı Şenol Altun ve Teşkilatlanma Başkanı Mücahit Tekkeşinoğlu’na teşekkür ettiler.”

Haber : Oktay ZERRİN- Samsun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir