enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
17°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C

AA BÖLGE MÜDÜRÜ DEMİR’E CEMİYETTEN ZİYARET

AA BÖLGE MÜDÜRÜ DEMİR’E CEMİYETTEN ZİYARET
19.08.2022
33
A+
A-

AA BÖLGE MÜDÜRÜ DEMİR’E CEMİYETTEN ZİYARET

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’nden  AA Samsun Bölge Müdürü Demir’e ziyaret

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Anadolu Ajansı Samsun Bölge Müdürlüğü görevine atanan Halil Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ve gündeme dair konuların konuşulduğu ziyarette Çakır, gazetecilik mesleğinin büyük sorumluluk gerektirdiğini söyledi.

Medyanın vatandaşlar ile kamu arasında bir köprü olduğunu belirten Çakır, “Gazetecilik mesleği çok büyük sorumlulukları bünyesinde barındırıyor. Yerelden genele her zaman hizmet kalitesini arttırmak için önemli bir olgudur. Bir şehir de medyanın güçlü olması demek,  şehrin ve toplumun güçlü olması demektir” dedi.

AA Samsun Bölge Müdürü Halil Demir ise, Ajansın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Çakır, Demir’e üzerinde adının yazılı olduğu Samsunspor forması hediye etti.
Ziyarete Başkan Yardımcıları Fatih Akça, Sedat Öksüzoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Gülsüm Atik, Hilal Çakır, Mustafa Ataseven ve İlyas Gün de hazır bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir