enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
18°C
Samsun
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

2000 Evler mahallesi’nde bulunan 2 park daha yenileniyor 

2000 Evler mahallesi’nde bulunan 2 park daha yenileniyor 
08.07.2023
4
A+
A-

Nevşehir Belediyesi tarafından 2000 Evler Mahallesi’nde bulunan iki ayrı park daha yenilenecek.

Son iki yıl içerisinde kentin farklı mahallelerinde 29 yeni park yapımını tamamlayan Nevşehir Belediyesi, mevcut parklardaki yenile ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince 2000 Evler Mahallesi Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü arkasındaki Şehit Er Oktay Arıkan ve Şehit Er Ramazan Tüfekçi Parklarının yenilenmesi için çalışmalar başladı. Her iki park içerisinde eskiyen kamelya ve çocuk oyun gruplarının sökümünü tamamlayan belediye ekipleri parklarda kapsamlı bir çalışma yapacak.

İlk olarak parklarda ağaç ve çimlerin bakımını yaparak peyzaj düzenlemesi gerçekleştirecek olan belediye ekipleri daha sonra parklara yeni çocuk oyun grupları ve kent mobilyaları yerleştirecek. Mahalle sakinleri için yürüyüş yollarının da yapılacağı parklar çalışmaların tamamlanması ile yeniden hizmete açılacak.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir