enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2599
EURO
35,1034
ALTIN
2.467,88
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C

Özel İnci İdea Eğitim Kurumu İle %15’lik İndirim Sözleşmesi imzalandı.

Özel İnci İdea Eğitim Kurumu İle %15’lik İndirim Sözleşmesi imzalandı.
23.08.2021
39
A+
A-

Özel İnci İdea Eğitim kurumları müdürü İnci Kaymak ve Öz Sağlık Sen Samsun İl Başkanı Köksal SARI karşılıklı imza atarak üyelerin çocuklarına özel indirim sözleşmesi yaptılar.

Karşılıklı imza töreninde konuşan Kurum müdürü İnci Kaymak fiyatlarımız zaten kalitemizi gösteriyor. Asla eğitimden ve kaliteden taviz vermiyoruz. İnci çizgi/ inci idea akademi ve inci idea VIP olarak 3 ayrı kurumda ilkokuldan üniversiteye okul derslerine takviye ve lgs-tyt-ayt- Yks dil eğitimleri veren büyük bir kurumuz.

Ancak bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarımızın çocukları için ne yapabiliriz diye düşündük ve sağolsun Köksal beyde bizi kırmayarak karşılıklı bu sözleşmeyi imzaladık her iki tarafa hayırlı olsun dedi.

Kurum müdürü Kaymaktan sonra konuşan Öz Sağlık Sen Samsun İl Başkanı Köksal SARI kurum müdürü İnci hanıma öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bu zorlu covid 19 sürecinde sağlık çalışanlarını unutmadılar ve karşılık sözleşmemizi imzaladık.

Kurumu bizzat yerinde inceledik. Sağolsun İnci hanım bizlere kurumu gezdirerek bilgi verdi. Çok iyi şartlarda öğrencilerimizin eğitim aldığını velilerin tereddütsüz İnci İdea Özel eğitim  Kurumlarını tercih edebilir. Üyelerimize ve her iki tarafa da hayırlı olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir