enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C

İSRA HOLDİNG’İN AVM PROJELERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

İSRA HOLDİNG’İN AVM PROJELERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
17.10.2022
102
A+
A-

ECE TÜRKİYE ULUSLARARASI PERAKENDE KİRALAMA GÜNÜNDE

İSRA HOLDİNG’İN AVM PROJELERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

 

Perakende sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı firmaların sahiplerini ve üst düzey yöneticilerini bir araya getiren ve doğrudan kiralama amacına yönelik düzenlenen ECE Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü’ne İsra Holding projeleri V Mall İstanbul ile V Metroway AVM damga vurdu.

 

Türkiye’deki sayılı yeni AVM yatırımlarından olan İsra Holding’e ait V Mall İstanbul ve V Metroway AVM projeleri Divan Kuruçeşme’de düzenlenen ECE Türkiye Uluslararası Kiralama Gününde görücüye çıktı.

 

Yüzlerce firmanın üst düzey yetkilileri uluslararası perakende kiralama gününde yüz yüze bağlantı kurarak İsra Holding’in V Mall İstanbul ve V Metroway AVM projelerine büyük ilgi gösterdi.

 

TAVLI, “ KİRALAMALARIN PAYDAŞLARIMIZA BOL KAZANÇ GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”

 

Yerli ve yabancı perakendecilerin V Mall İstanbul ile V Metroway alışveriş merkezine gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı; ‘’Öncelikle ECE Türkiye Uluslararası perakende Kiralama günü etkinliğine katılan firma sahiplerine ve üst düzey yöneticilerine alışveriş merkezlerimize gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. V Mall İstanbul ile V Metroway AVM projelerimizde yapılacak kiralamaların paydaşlarımıza yüksek oranda kazanç getireceğini belirtmek istiyorum.

İsra Holding olarak projelerimizde öz sermaye ve çoklu ortaklık yapısına dayanan bir finansman modeli ile hareket ediyoruz. V Mall İstanbul projemizde şu an 14 farklı ülkeden yatırımcımız bulunuyor. Ortaklarımız, yatırım yaptığımız V Mall İstanbul projesinden pay satın alarak yatırımlarını gerçekleştiriyorlar.

Her iki projemizin hızla gelişen ve yoğun nüfusa sahip Başakşehir’in tam merkezinde olması yatırımcılarımıza ve ziyaretçilerimize önemli bir avantaj sağlayacak. Bununla birlikte V Mall İstanbul projemiz yeni nesil AVM konsepti doğrultusunda, gerek projenin iç ve dış mimarisinde gerekse fonksiyonel özellikler olarak ziyaretçilerimize son teknolojilerin kullanıldığı dijital çözümler sunacağız. Bu da V Mall İstanbul’u diğer AVM’lerden ayrıştıracak en önemli özellik olacak” dedi.

 

ECE Turkiye Kiralama Gunu IsraHolding AVM Projeleri 1 scaled

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir