enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1983
EURO
34,7489
ALTIN
2.418,57
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
15°C
Samsun
15°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

ZORLU EĞİTİM KURUMLARI YENİ KAMPÜS BİNASINI AÇTI

ZORLU EĞİTİM KURUMLARI YENİ KAMPÜS BİNASINI AÇTI
12.09.2021
33
A+
A-

Bu haber 12 Eylül 2021 – 9:21 ‘de eklendi ve kez görüntülendi.

Samsun’da özel eğitim kurumlarının önde gelen isimlerinden Zorlu Eğitim Kurumları, Derecik mahallesinde düzenlenen törenle yeni kampüs binasını açtı.

Zorlu Eğitim Kurumlarının İlkadım ilçesi Derecik mahallesinde bulunan yeni kampüs binasının açılışına Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Zorlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu, Atakum Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, İlkadım Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Yılport Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Veysel Bilen, Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Eyüp Güler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

NİTELİKLİ EĞİTİMİ DESTEKLİYORUZ”

Gerçekleşen açılış töreninde bir konuşma yapan Zorlu Eğitim Kurumları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Zorlu, “Nitelikli çalışma arkadaşları ile eğitim ve öğretimi destekliyoruz. Milli ve manevi bireyler yetiştirmeyi görev ediniyoruz. Aklın ve bilimin ışığında emin adımlarla ilerliyoruz. Samsun için içimizdeki eğitim aşkıyla, alanında farkındalık oluşturan kurum olma çalışmalarımız devam edecektir. Kurumlarımızda akademik çalışmaların yanında sportif ve sanatsal faaliyetlere de önem verilmektedir.” dedi.
DOĞRU YOLDA İLERLİYORUZ“

Açılışa katılan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ise törende yaptığı konuşmada, “Açtığımız bina bir eğitim kurumu. Toplumun değerleri ile kucaklaşmış eğitim önemli. Tarihinden kopmayan geleceği kucaklaşan bir eğitim modeli oluşturabilirsek o toplumlar ayakta kalmaya ve diğerleri ile at başı yarışmaya devam ederler. Doğru yolda ilerliyoruz. Başarılar diliyorum” diye konuştu.

NE GELİYORSA BAŞIMIZA CEHALETTEN GELİYOR“

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ta en önemli yatırımın insana olan yatırım olduğunu belirterek, cehalete karşı eğitimi desteklediklerini vurguladı. Demirtaş, “En önemli yatırım insana yapılan yatırım. Dünya coğrafyasında bizden daha zor durumda olan ülkeleri de takip ediyoruz. Ne geliyorsa başımıza cehaletten geliyor. İlkadım ilçesi eğitim kurumlarının yoğun olduğu bir yer. Elimizden geldiği kadar eğitime destek olmaya gayret ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİME KALİTE KATTI“

Açılış töreninde son konuşmayı yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir’de eğitimi desteklediklerinin altını çizerek, şunları dile getirdi; “Belediyeler denilince akla, alt yapı su kanalizasyon gelir. Ama önce eğitim gelmeli. Samsunda birleştirilmiş sınıflar bitti. Bölgenin merkezi olan bir şehiriz. Yılda 15 bin civarı göç alıyoruz. Türkiye’de 10 yıl önce eğitim çok farklıydı. Şimdi özel eğitim kurumlarının eğitime kattığı kaliteyi canlı canlı yaşıyoruz. Ciddi bir yarış var. Her şey insan için. Bizim medeniyetimizin asıl kodu, insanı yaşat ki devlet yaşasın”
Konuşmaların ardından Zorlu Eğitim Kurumlarının yeni okulunun açılış kurdelesi törene katılan protokol üyeleri tarafından kesildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Copyright © 2022 - Tüm hakları saklıdır. Gülce Medya
sanalbasin.com üyesidir