enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3867
EURO
34,7927
ALTIN
2.406,28
BIST
10.184,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Parçalı Bulutlu
18°C
Pazartesi Açık
20°C

Vali Dağlı,Öğrencilerimizin İşletmedeki Beceri Eğitimlerini Birlikte Planlıyoruz.

Vali Dağlı,Öğrencilerimizin İşletmedeki Beceri Eğitimlerini Birlikte Planlıyoruz.
03.01.2022
33
A+
A-

Valilik himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arasında uygulanacak olan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü İmza Töreni, Vali  Doç. Dr. @zulkifdagli, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Yeşilyurt Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Yeşilyurt ve Cemal Yeşilyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Rahman KÖSE’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

İmzalanan protokolle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı Cemal Yeşilyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenim gören öğrencilerimizin derslerini Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde bulanan firmalarımızda uygulamalı olarak yapabileceğini ve en önemli önceliklerinden bir tanesinin mesleki eğitimi güçlendirmek olduğunu ifade eden  Vali, “Bu protokolle, sanayi ile milli eğitim arasındaki koordinasyonu daha da yukarılara taşımayı hedefliyoruz. İşverenin süreçlerde pasif bir şekilde mezunları beklemesini istemiyoruz. İşverenleri eğitim sürecine dâhil ederek öğrencilerimizin işletmedeki beceri eğitimlerini birlikte planlıyoruz. Ayrıca yapılan iş birliği ile sanayi sektöründe meydana gelen gelişmeler ile eğitim sisteminin eş güdümü sağlanacak, sanayi sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücü ihtiyacı karşılanacak ve istihdama katkı sağlanacaktır.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir