enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5827
EURO
35,0155
ALTIN
2.461,48
BIST
9.905,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C

Türk Kızılay’ından Eğitime Bir Destek Daha

Türk Kızılay’ından Eğitime Bir Destek Daha
13.01.2023
15
A+
A-

Türk Kızılay İzmir İl Şube Başkanlığı tarafından hayata geçirilen “1001 Mutluluk Projesi” ile ihtiyaç sahibi 1001 ilkokul öğrencisine kırtasiye oyuncak,hijyen kiti gibi malzemelerin dağıtımı yapıldı.

Türk Kızılay İzmir İl Şube Başkanlığı, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında İzmir ilindeki ilkokullarda öğrenim gören 1001 öğrenci için harekete geçti. Eğitimlerini sürdüren ilkokul öğrencilerine yönelik yapılan proje kapsamında  Türk Kızılay gönüllüleri ve personelleri tarafından yardımlar öğrencilere teslim edildi.İhtiyaç sahibi okullardan gelen başvuruları değerlendirmeye alan Türk Kızılay İzmir İl Şubesi, bağışçılardan da aldığı destek ile projeyi çok kısa bir süre içinde hayata geçirdi.

“1001 Mutluluk 1001 Öğrenci”

1001 öğrenciye destekte bulunduklarını söyleyen Türk Kızılay İzmir İl Şube Başkanı Kerem Baykalmış, “Evlatlarımızın yüzlerinde mutluluk yaratmak için harcanan emek çok değerlidir.Kızılay, iyilik neferleri ile bunu başarmıştır. Kırmızı hilalimizi, tüm dünyada olduğu gibi İzmir’imizde de insanlığın yüreğine, sevgiyle ve fedakârlıkla kazıdığımıza inanıyorum.” dedi.

“İhtiyaç sahibi öğrenciler için çalışmaya devam”

Proje kapsamında İzmir’deki 4 ilkokulda eğitimlerini sürdüren öğrencilere ulaştıklarını ifade eden Baykalmış ”Kızılaycılık bir yaşam biçimi, bir yol ve hepsinden de öte bir iyilik yarışıdır. Proje kapsamında bizlere ulaşan Şehit Batuhan Şimşek İlkokulu, Vasıf Çınar İlkokulu, Yapıcıoğlu İlkokulu ve Şaşal İlkokulu yönetiminden gelen ihtiyaç listelerini karşılayarak okullara projemizin dağıtımını yaptık. Projemizi de değerli bağışçılarımızın katkıları ile bu sene de tekrar hayata geçirmeyi planlıyor ve başka ilkokullara da ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir