enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2136
EURO
35,0266
ALTIN
2.509,99
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Salı Açık
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C

TEMA Vakfı’ndan Çevre Haftası Etkinlikleri

TEMA Vakfı’ndan Çevre Haftası Etkinlikleri
08.06.2023
7
A+
A-
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Samsun’da da kutlanan Çevre Haftası programına, tamamı TEMA gönüllülerinden oluşan Piri Reis MTAL 10/Gazetecilik sınıfı öğrencileri de katıldı.

Türkiye Çevre Haftası, Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, gösteriler ile devam etti. Birçok kurumun stant kurarak ‘geri dönüşüm’ ve ‘sıfır atık’ konusuna dikkat çektiği etkinlikte tamamı TEMA Gönüllülerinden oluşan Piri Reis MTAL  10/Gazetecilik sınıfı öğrencileri de yerlerini aldı.

DOĞANIN KORUNMASI İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİLER
TEMA Vakfı  önlükleri  ile alanda dikkat çeken öğrenciler, doğanın korunması, çevre konusunda farkındalık oluşturma ve geri dönüşümün önemi konularında çeşitli bilgiler verdi. TEMA Vakfı’nda  gönüllü olma esaslarını da paylaşan öğrenciler basınla da röportaj yaptı.Piri Reis MTAL 10/Gazetecilik  sınıf öğrencilerinden  Sümeyye Tarım ve Engin Can Girmeç, TEMA Vakfı’na gönüllü olmaktan ve çevre için çaba harcamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

MUZAFFER BARIŞYURT OKULU 3/C Sınıfı Öğretmeni Emrihan YILDIRIM’ın  geri dönüşüm kodlama atölyesi projesi  çok ilgi gördü

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir