enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
19°C
Çarşamba Çok Bulutlu
18°C

Kocaelili öğrencilerin ödülleri Hatay’daki kardeş okullara ulaştı

Kocaelili öğrencilerin ödülleri Hatay’daki kardeş okullara ulaştı
07.07.2023
2
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği atık toplama kampanyasında kazanılan ödüller, Kocaelili öğrencilerin örnek davranışıyla Hatay’daki okullara ulaştı. Büyükşehir’in Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlediği yarışmada birinci olarak ödül kazanan öğrenciler, ödüllerini deprem bölgelerinden Hatay Defne’deki okullara hediye ederek örnek bir davranışta bulunmuştu. Hediye edilen ödüller, Hatay Defne’deki okullara teslim edildi.

 

BİNLERCE KİLOGRAM ATIK TOPLANDI

Büyükşehir tarafından düzenlenen Atık Toplama Kampanyası kapsamında 7 bin 450 kilogram elektronik atık, 7 bin 850 kilogram atık pil ve 2 bin 700 kilogram atık yağ toplanmıştı. Elektronik atık kategorisinde 2 bin 800 kilogram ile İzmit Muallim Naci Anadolu Lisesi, atık pil kategorisinde 450 kilogram ile Derince İbni Sina İlkokulu, atık yağ kategorisinde ise 600 kilogram ile Gebze Koç Ortaokulu birinci olmuştu.

 

HEDİYELER HATAY’DAKİ OKULLARA TESLİM EDİLDİ

Yarışma kapsamında il birincisi olan okullar, ödül olarak teknoloji seti dahilinde laptop, ses sistemi ve yazıcı hediyeleri kazanmıştı. Hediyeler afet bölgesindeki Hatay Defne’de bulunan kardeş okullar olan Değirmenyolu İlkokulu, Gümüşgöze İlkokulu ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Defne Orhanlı Çadırkent İlkokulu’na teslim edildi. Ödülleri teslim alan okul müdür ve öğretmenleri, desteklerinden dolayı Kocaeli’ndeki okullara teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir