enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Gençlerle İyilik Kavak’ta

Gençlerle İyilik Kavak’ta
07.04.2023
18
A+
A-

Gençlerle İyilik Kavak’ta

Toplum Gönüllüsü gençler ve Gençlik Merkezi Nefes Terapisti, Kavak Çocuk ve Gençlik Ceza İnfaz Kurumunda, suça sürüklenen çocuklara yeni ve olumlu davranışlar kazandırmayı hedefleyen çalışmaları hayata geçirmeye başladı.

Beden, zihin ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir biçimde gelişmiş bir yapıya, geniş bir dünya görüşüne sahip verimli gençleri yetiştirmek için çalışmalara destek olan, Nefes Terapisti Deniz Çakıl; ‘’12-18 yaşları arasında suça sürüklenen çocuklar ve gençlerle bir araya geldim. Stresten, öfkeden, olumsuz düşüncelerden nasıl arınırız, nasıl kendimizi dinlerizi paylaştığım için çok mutluyum’’ açıklamasında bulundu.

Gençlik merkezi Kıdemli Uzmanı ve Vakfın Samsun İl Yöneticisi Oğuzhan Öztanır ise; ‘’Cezaevi yönetimi ile yakın bir zamanda bir araya geldik. Taleplerini dinledik ve Toplum Gönüllüsü gençlerle paylaştık. Gerçekleştirdiğimiz Nefes Terapisi, Ceza İnfaz Kurumunda ilk etkinliğimiz oldu. Çok değerli Deniz Çakıl’ın teorik bilgileri ardından, doğu nefes tekniklerini hep birlikte deneyimledik. Ceza İnfaz Kurumunda bulunan 12-18 yaş arası çocuk ve gençlerin kendilerini geliştirmek ve gerçekleştirmek istediği konularda destek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ açıklamasında bulundu.

Gençlik Merkezi Kültür ve Müzik Çalışmaları sorumlusu Alperen Kandeğer; ‘’ Nefes Terapisine çocukların ve gençlerin katılımı bizleri mutlu etti, onların kendilerini iyi hissetmesi için bizler hazırız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için, solist olarak yer aldığım grubumuz 2 oda 1 salon ile Ceza İnfaz Kurumunda unutulmayacak bir konser vereceğimizi de buradan paylaşmak isterim’’ açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir