enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4724
EURO
34,8410
ALTIN
2.423,72
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

Geleceğin çizerleri Çankaya’da yetişiyor

Geleceğin çizerleri Çankaya’da yetişiyor
14.07.2023
9
A+
A-

Çankaya Belediyesi Turan Erol Sanat Atölyesi’nde yaz dönemi eğitimleri ücretsiz “Çizim Kursu” ile devam ediyor.

Eğitim ve sosyal projeler alanlarında Türkiye’de ilkleri ve örnek çalışmaları hayata geçiren Çankaya Belediyesi’nde amatör çizerler, kara kalem eğitimi almak ve kendini geliştirmek amacıyla “Çizim Kursu”nda buluşuyor.

 

TURAN EROL SANAT ATÖLYESİNDE EĞİTİMLER ÜCRETSİZ

Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi Turan Erol Sanat Atölyesi’nde öğrencileri lise ve üniversitelerin yetenek sınavlarına hazırlamak amacıyla devam eden eğitimlerin yanı sıra hayata geçirilen Çizim Kursu, 9 Haziran -3 Temmuz arasında alınan başvuruların ardından yaz sonuna kadar katılımcılara hizmet vermeye devam edecek.   

 

Öte yandan Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nin sergi katlarının duvarları da genç sanatçılara eserlerini resmetme imkanı sunuyor.

 

YAZ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

3 Temmuz’da başlayan Çizim Kursu ile Başkentliler, profesyonel eğitmenlerden ücretsiz kara kalem çizim dersleri alabiliyor. 14 yaş üstü tüm Başkentlilerin katılım sağlayabildiği ve kontenjanla sınırlı olan kursta eğitimler, tüm hafta boyunca saat 16.00-20.00 arasında gerçekleşiyor. Çizim Kursu, ağustos ayı sonuna kadar devam edecek.

 

GENÇLERİMİZİN HAYALLERİNE DESTEK VERİYORUZ

Çankaya’da gençlere yönelik projeleri hayata geçiren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen “Gençlerimizin gelecek düşlerini gerçeğe dönüştürme yolunda desteğimizi sürdürüyoruz. Bu sene kaybettiğimiz ve Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde adını yaşattığımız hocaların hocası Turan Erol gibi büyük sanatçıların Çankaya’dan çıkacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir