enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2410
EURO
34,7617
ALTIN
2.414,50
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Salı Açık
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C

DEMİRTAŞ SPORCULARIMIZ BİZLERE BÜYÜK GURUR YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR

DEMİRTAŞ SPORCULARIMIZ BİZLERE BÜYÜK GURUR YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR
07.07.2023
5
A+
A-

BOLU YILDIZLAR JUDO YARI FİNAL MÜSABAKLARINDAN İLKADIMLI SPORCULAR 4 ALTIN MADALYA İLE DÖNDÜ

İLKADIMLI SPORCULAR DENİZLİDEKİ FİNALLERDE ŞAMPİYONLUK İÇİN TER DÖKECEK

BAŞKAN DEMİRTAŞ SPORCULARIMIZ BİZLERE BÜYÜK GURUR YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Judo Federasyonu iş birliğinde Bolu ilinden düzenlenen Anadolu Yıldızları Ligi Judo Yarı Final Müsabakalarına şehrimizi temsil için katılan İlkadım Judo takımı sporcuları müsabakayı 4 altın madalya ile tamamladı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen judocuların kıran kırana mücadelelere imza atarken,müsabakalarda mindere çıkan judonun yıldızları çeşitli sikletlerde rakipleriyle karşılaştı.15 şehirden gelen ve müsabakalarda ter döken judoculara takım arkadaşları yaptıkları tezahüratlarla büyük destek verdi. Kıran kırana geçen mücadelelerde heyecan tavan yaptı.Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Müsabakalarında ilkadım judo takımı sporcularından 46 Kg da Ayhan Balcı,50 Kg Mustafa Balcı,57 Kg da Ekin Demirbağ,+66 Kg da Ahmet Köseoğlu müsabakayı birinci olarak tamamlayarak altın madalya aldılar. Ayrıca sıkletinde şampiyon olan ilkadımlı sporcular için 19-22 Temmuz tarihleri arasında Denizli ilinde yapılacak Analig finallerinde ilimizi temsil etme hakkı kazandı.

“Spora ve sporcuya desteklerimiz artarak devam edecek”

Genç sporcuların elde ettikleri başarıların kendilerini gururlandırdığını belirten  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş başarının önemine vurgu yaparak “Sporcularımız bir kez daha ulusal bir yarışmada gerek ilçemizi ve gerekse ilimizi en iyi şekilde temsil ederek ilçemize büyük bir gurur daha yaşattılar. Bize bu guru yaşatan sporcularımıza hem teşekkür ediyor hem de tebrik ediyorum. İnşallah bu başarılar bundan sonrada katlanarak devam edecek. Bu anlamda gençlerin her alanda önünü açmak bizim en öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Bunun için de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada spora ve sporcuya gereken destekleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir