enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2781
EURO
35,0348
ALTIN
2.472,91
BIST
10.531,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C

Bayraklı Belediyesinin öğretmen alım sınavı başvuruları bitti

Bayraklı Belediyesinin öğretmen alım sınavı başvuruları bitti
03.08.2023
0
A+
A-

Eğitim kurumlarında geleceğin aydınlık nesillerini yetiştiren Bayraklı Belediyesinin, bünyesindeki Baybel A.Ş.’ye ait anaokulları için yapacağı sınavın başvuru süresi sona erdi. Yüzlerce yeni öğretmen adayının müracaat ettiği sınav liyakat esaslı adil ve şeffaf bir anlayışla Ege Üniversitesi tarafından 12 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. Bu kapsamda okul öncesi öğretmeni, psikolog ve psikolojik danışmanlar alınacak.

SINAV 12 AĞUSTOS’TA

Bayraklı Belediyesinin Baybel A.Ş. bünyesinde hizmet veren anaokullarında görev yapacak yeni öğretmenler için yapılacak seçme sınavına sayılı günler kaldı. Başvuru süresi sona eren “Adil, şeffaf ve liyakat” esaslı sınava yüzlerce aday müracaat etti. Bayraklı Belediyesi ve Ege Üniversitesi Ölçme Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilecek sınavla okul öncesi öğretmeni, psikolog ve psikolojik danışmanlar alınacak. Seçme sınavı 12 Ağustos Cumartesi Ege Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

BAŞKAN SANDAL, BAŞARI DİLEDİ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal,“Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı koşullarda, en iyi eğitimi almaları için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bayraklı’ya özgü geliştirdiğimiz eğitim modelimiz ile katılımcı, demokratik ve  adil bir nesil yetiştiriyoruz. Bu nedenle alanında uzman, doğru personel seçimini çok önemsiyoruz. Öğretmen istihdamı konusunda ilçemize katkıda bulunacağız. Sınava girecek tüm meslektaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir