enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2964
EURO
34,9583
ALTIN
2.449,17
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

“Act for a sustainable life”adlı etwinning projesi

“Act for a sustainable life”adlı etwinning projesi
19.11.2021
36
A+
A-

telekom 1telekom 5telekom 2Act for a sustainable life adlı etwinning projesi

Samsun Canik Türk Telekom Meseki ve Teknik Anadolu Lisesi, bir  projeyi daha uygulama alanına dahil etti.

Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için çevre ve iklim sorunlarına duyarlı, farkındalık düzeyi yüksek, sorunlara çözümler üretebilen bireyler yetiştirilmesi çok önemlidir.

Dünyamızın geleceği tehlikede! İklim her yıl daha çok değişiyor, dünyanın ısısı yükseliyor ve kaynaklar hızla tükeniyor.

Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma sorumluluğumuz bizi düşünmeye ve bunun için makul çözümler aramaya yöneltti. Projemiz bu sorumluluk bilincinden doğdu.

Hazırlık sürecinde, bunun sadece bizim sorunumuz değil, aynı zamanda bir dünya sorunu olduğunu gördük.

Farklı ülkelerden öğrencilerin fikirlerini birbirleriyle paylaşmaları için kültürel küreselleşmeyi geliştirmeye de önem veriyoruz.

Bu kısımda iletişim bilgisi önem kazanır. İletişim kurabilmeleri için İngilizce gibi uluslararası bir dil konuşmaları gerekir. Proje ile çevre ve dijital beceriler hakkındaki bilgilerini arkadaşlarıyla paylaşacaklar.

İklim değişikliği sorunlarına farklı açılardan çözümler bulacaklardır.”

Haber : Oktay ZERİN- Samsun

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir