enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4979
EURO
34,9774
ALTIN
2.431,80
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
21°C
Samsun
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

YILPORT SAMSUNSPOR NELER OLUYOR ORADA ?

YILPORT SAMSUNSPOR NELER OLUYOR ORADA ?
26.10.2022
57
A+
A-

YILPORT SAMSUNSPOR NELER OLUYOR ORADA ?

Sahi neler oluyr orada Yılport Samsunspor ? Aslında bu soruyu, bu ifadeyi en çok kullananlar, maçları anlatan spikerler tarafından söyleniyor.

Neler olmuyor ki oralarda ah, neler ! Boluspor maçı sonrasında; futbolculardan Boldrin ve Novikavas günah keçisi ilân edilerek, kadro dışı bırakılıp cezalandırıldı!

İyi güzel de; bu iki futbolcunun dışındakilerin hepsi de çok mu başarılı oldular? Başarısızlığın tek ve ana gâyesi ve suçlusu bu iki futbolcu mu ?

Vallahi ben olsam; ilk önce Boluspor maçında, daha müsait pozisyondaki golcü Ahmet Sagat’a pas vermeyip, kaleye şut çeken ve  avuta atan Laura’ya ceza verirdim ! Bu oyuncu; ne kadar iyi bir oyuncu olsa bile, takım arkadaşını görmezden gelen ve tınmayan Laura’ya en azından maddi veya manevi bir ceza verilmeliydi.

Şampiyonluğa oynayan şu takıma bir bakın hele ! Arkadaş; biz şampiyonluğa değil, çaresizliğe, bitmişliğe, korkaklığa oynuyoruz! Yazk değil mi şu vefalı taraftarlara? Adamlar Bafra ve diğer il ve ilçelerden sizin için stada geliyor, maç bitene dek coşkulu tezahüratını yapıyor fakat bizimkiler sahada ruh gibi geziniyorlar!

Tek ve  en iyi becerdiğimiz oyun şekli ise; durup durup topu kaleciye pas atmak! Bu mu hücum futbolu arkadaş? Biz yokları oynuyoruz, yokları ! Saç- baş yolmak, dizlerimizi dövmek artık bizde alışkanlık yapmaya başladı!

Maç 2-1 olmuş; biz daha da cesur ve atak bir futbol oynayıp, skoru 3 yapacağımıza; korkak askerler gibi geriye çekiliyoruz ve beraberlik golünü yememek için güyâ müdafa yapıyoruz! Bırakın beraberlik goünü yememeyi, nerdeyse 3. golü de yiyecektik de Allah’ta maç 2-2 sona erdi!

Fakat; kâbuslarımız, korkularımız, beceriksizliğimiz, adam sendeciliğimiz, bireysel, şahsi davranışlarımız hiç sona ermedi!

Böyle devam ederse; bizleri daha da çok zor günler, maçlar ve rakipler bekler! Hızla kendimize, özümüze ve bize yakışan bir futbol anlayışına dönmeliyiz, aksi takdirde daha zor günlerden geçeriz!

Bir sözüm de  hakemlere ve VAR sistemine: Ya arkadaş, milyonlarca futbolseve Türkiye genelinde maçı tv’den de izledi ve maçta golden önce net ve açk, hem de  hakemin hemen gözü önündeki faulleri nasıl görmezden, bilmezden ve de VAR’a gitmeden golü geçerli sayarsınız? Bir şehrin kaderi ile oynayamazsınız beyler!

Emeğe ve hakemlik mesleğine lütfen daha duyarlı ve de hakkaniyetli olalım yoksa bunun vebâl, üzerinize olacaktır! Hakem değilse bile; VAR mensuplar hakemi bu konuda uyarıp, Vardan pozisyonları incelemeli, izlemeliydi fakat maalesef hiç böyle olmadı ve  emeğe saygı gösterilmedi!

Yılport Samsunspr; ne yapacaksan bir an önce  yap ve gerçek futbounu oyna, bir takım mağlup da olabilir ama yeter ki , göze hoş gelen, cesur ve atak bir futbol oynamalı yoksa bu sene de o sene olamayacak!

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir