enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3674
EURO
34,9789
ALTIN
2.323,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
22°C
Banner Resmi
Banner Resmi

Nerede, hangi takımla oynarsak oynayalım…

Nerede, hangi takımla oynarsak oynayalım…
03.09.2021
32
A+
A-

Bu haber 03 Eylül 2021 – 10:44 ‘de eklendi ve kez görüntülendi.

Teknik Direktörümüz Mehmet Altıparmak, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Nerede, hangi takımla oynarsak oynayalım…

Ankara Keçiörengücü hazırlıklarına başladıklarını belirten Teknik Direktörümüz Mehmet Altıparmak, “Çalışmalarımıza 2-3 gün çift antrenmanla devam edeceğiz. Özellikle bugün ve yarın kondisyon ağırlıklı olacak. Ondan sonraki günlerde de taktik ağırlıklı olacak. Transfer döneminin sonu geldi. Ligin artık yavaş yavaş şekillenmeye başladığı dönemler geldi. Biz de hem transfer ettiğimiz hem de sakat oyunlarla birlikte milli takım arasını iyi bir şekilde değerlendirmeliyiz. Çünkü Ankara Keçiörengücü ile birlikte oynayacağımız, 7 günde 3 maç var ve bütün oyuncularımızla birlikte oynamak istiyoruz. Bunun için de antrenmanlarımıza başladık” dedi.
Ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mehmet Altıparmak, “Bizim yabancı veya Türk oyuncu diye bir ayrımımız yok. Biz bütün oyuncularımızdan yararlanıyoruz. Onlardan da yararlanacağız.  Oynayan tüm oyuncalarımız Samsunspor’un oyuncusudur. Belki yabancı oyunların hepsi gelecek yedek oturacaklar. Onun için biz de bir ayrım yok.  Çok kaliteli yabancı oyuncular da aldık. Onlarla inşallah hazırlandıkları zaman devam edeceğiz. Ama bunların hepsi artık Samsunspor’un oyuncuları. Oyuncuların ayrımını böyle yapmayalım. Özellikle son üç yabancı oyuncumuz yani Fofana, Diomande ve Melunovic, sezon başı antrenmanlarını yapmadıkları için, özel antrenmanla hazırlanıyorlar. Nasıl ki biz takımla iki kamp yapıp, 35-40 günde takımı hazırladıysak, o oyuncuları da 15-20 günlük süre zarfında hızlandırılmış programlarla hazırlamaya çalışıyoruz. Fofana ve Diomande az da olsa antrenman yapıp geldikleri için yavaş yavaş takımın içine katılmaya başladılar. Sadece Alen Melunovic’in hem kondisyon olarak hem de kuvvet olarak farklı ve özel bir antrenmanı var. Hep şu soruluyor, ‘Acaba sakat oyuncu mu alındı?’ diye. Alen, sakat falan alınmadı. Geldiğinde de antrenmanlara çıkıyordu fakat Alen, Fofana ve Diomande’ye bizden bir hafta ayrı çalıştılar. Fofana, Diomande bugün itibarıyla bizim idmanlarımıza katılmaya başladı. Alen de 2-3 gün özel idmanlarını yaptıktan sonra aramıza katılacaklar” diye konuştu.
Ligin dördüncü haftasında oynayacağımız Ankara Keçiörengücü maçını da değerlendiren Mehmet Altıparmak, “Ankara Keçiörengücü maçına özel olarak bir tedbir almayacağız. Biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Biz Samsunsporuz. Nerede, hangi takımla oynarsak oynayalım kendi oyunumuzu oynarız. Bu maçta da onlardan biri olacak. Nasıl ki geçen hafta Kocaeli’ne gittik. Kendi oyunumuzu oynadık. Belki gol atamadık ama deplasmanda kazanacak kadar, pozisyona girdik.10-12 pozisyonumuz var” şeklinde konuştu.
Kocaelispor maçında gerçekten iyi oynadık. Pozisyon anlamında da çok pozisyona girdik. Rakibimize verdiğimiz iki pozisyon var, birisi gol oldu. Sonlarda risk aldıktan sonra pozisyonları var ama bizim çok net yüzde yüz pozisyonlarımız vardı. O maçta atamadık, değerlendiremedik. Onlar, belki maçtan önce bir puana razılardı ama 3 puan aldılar. Böyle maçlar çok oynayacağız, böyle skorlar da çok olacak. Ama önemli olan, bizim sahada ne yaptığımız. Biz ilk iki maçta kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık. Samsun’daki maçta daha fazla oynadık, oradaki maçta 60-70 dakikasını oynayabildik. Bunu daha fazla geliştireceğiz. Aramıza katılacak oyuncularla birlikte oyun sistemi ve şekli üzerinde çalışacağız. Ama sistemimiz hiç değişmeyecek. Hangi takımla, hangi sahada nerede oynarsak oynayalım Samsunspor takımı, önde oynayan, önde basan, gol pozisyonuna giren, üreten bir takım olarak oynayacak” dedi.

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir