enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5844
EURO
34,8069
ALTIN
2.511,28
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Çok Bulutlu
30°C

Genç Siyasetçi Kazım Yevimli, İzmir kulüplerinin yanında

Genç Siyasetçi Kazım Yevimli, İzmir kulüplerinin yanında
06.11.2022
40
A+
A-

İzmir’de spor kulüplerine verdiği destekle tanınan Genç Siyasetçi Kazım Yevimli, Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş’ın özel daveti üzerine protokolde Bucaspor-Fethiyespor maçını takip etti. Devre arası Başkan Aktaş ile istişarelerde bulunan Yevimli, Bucaspor’u ve İzmir kulüplerini desteklemek adına elinden gelen çabayı sarf edeceğini bildirdi.

İzmir’de hemen hemen her alanda yaşanan kronik sorunlara eğilen ve bu konularda sürdürülebilir ve kalıcı çözümler üretmek adına çalışmalar yürüten Genç Siyasetçi Kazım Yevimli, spor kulüplerinin sorunları üzerine çalışmalara başladı. Bu kapsamda kentin spor kulüplerini ziyaret ederek, sorunları not alıp raporlaştıran Yevimli, Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş’ın özel daveti üzerine Bucaspor-Fethiyespor maçını protokol tribününden takip etti. Devre arasında Başkan Aktaş ile makamında görüşen Yevimli, Bucaspor’un sorunları üzerine istişarelerde bulundu. Başkan Aktaş, sürdürülebilir bir sistemle Bucaspor’u üst sıralara taşımak istediklerini ve bu açıdan kentin önemli dinamiklerinin yanlarında olmasını beklediklerini ifade ederken; Yevimli ise, Bucaspor’u gönülden desteklediklerini ve kulübü desteklemek adına ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini dile getirdi.

İZMİR KULÜPLERİMİZİ ÜST LİGLERDE GÖRMEK İSTİYORUZ

Bucaspor’un 3-1’lik galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından açıklamalarda bulunan Yevimli, “Uzun yıllar Buca’da ikamet eden biri olarak Bucaspor’a gönülden destekliyorum. Bugün Başkanımız Cihan Aktaş’ın özel daveti üzerine Fethiyespor maçını izleme fırsatı bulduk. Uğurlu geldik ve Bucaspor’umuz baştan aşağı üstün oynadığı maçı 3-1’lik net bir galibiyetle kapadı. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bucaspor’umuzu ve diğer İzmir kulüplerimizi daha üst liglerde görmek istiyoruz. Hatta Avrupa’da görmek istiyoruz. Bu da sistemle olacak bir iş. Sürdürülebilir bir sistem oturtarak gerçekleşebilir. Başkanımız bu yolda önemli işler yapıyor. Bizlerde bu sistemlerin oturtulması adına elimizden gelen desteği vereceğiz, kulüplerimizin yanındayız. Bizi oldukça sıcak karşılayan Sayın Başkan’a ve değerli taraftarlarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir