enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3732
EURO
34,9930
ALTIN
2.325,61
BIST
9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
21°C
Banner Resmi
Banner Resmi

FUTBOL ŞEHİTLERİMİZİ ANDIK

FUTBOL ŞEHİTLERİMİZİ ANDIK
20.01.2022
33
A+
A-

Kulübümüz, 20 Ocak 1989 tarihinde trafik kazasında hayatını kaybeden Teknik Direktörümüz Nuri Asan, futbolcularımız Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomiç ile otobüs şoförümüz Asım Özkan için anma töreni düzenledi.
Türk futbolunun en acı günlerinden biri olan 20 Ocak 1989 tarihinde Malatyaspor ile oynanacak Türkiye 1. Futbol Ligi karşılaşması için Malatya’ya giden Samsunspor takımımız, sabah saat 09.30 sıralarında Samsun’un Havza ilçesinde bir kamyonla çarpışması sonucu kafileyi taşıyan otobüs uçuruma yuvarlanmış ve kazada Teknik Direktörümüz Nuri Asan, futbolcularımız Muzaffer Badalıoğlu ve Mete Adanır ile otobüs şoförümüz Asım Özkan olay yerinde, futbolcumuz Zoran Tomiç ise Sırbistan’da altı ay komada kaldıktan sonra vefat etmişti.
Kulübümüz, kazanın 33’üncü yıl dönümünde elim kazayı hatırlatmak için Asri ve Kıranköy mezarlığında anma töreni düzenledi. Teknik Direktörümüz Nuri Asan ve otobüs şoförümüz Asım Özkan’ın Asri ve Kıranköy mezarlıklarındaki mezarı başına çelenk koyuldu ve dua edildi. Asri mezarlıkta bulunan ve kazada yaralanıp yıllar sonra vefat eden menajer Yüksel Özkan, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski yöneticilerimizden Tarık Kaptan, eski başkanlarımızdan Emin Kar ve Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mustafa Kemal Erkanat’ın da Kıranköy mezarlığındaki kabri başında dua yapıldı.
Mezarlık ziyaretlerinin ardından 20 Ocak Samsunspor şehitlerimizin anısına kulübümüz ve Kızılay işbirliğinde düzenlenen kan bağışı kampanyası için Cumhuriyet Meydanı’nda kan bağışı yapıldı. Kızılay Kan Bağış istasyonunda Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Genel Müdürümüz Soner Soykan, Genel Kaptanımız Cenk İşler, Teknik Direktörümüz Fuat Çapa, Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekilimiz Savaş Boyar, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, teknik heyetimiz ile taraftarlarımız kan bağışında bulundu.
Törene, Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Veysel Bilen, Genel Müdürümüz Soner Soykan, Genel Kaptanımız Cenk İşler, Teknik Direktörümüz Fuat Çapa, Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekilimiz Savaş Boyar, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, teknik heyetimiz, A takım ve altyapı futbolcularımız ile taraftarlarımız katıldı.

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir