enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3455
EURO
35,1151
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
20°C
Samsun
20°C
Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
18°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Banner Resmi
Banner Resmi

FATSA’DA PLAJ FUTBOLU VE PLAJ VOLEYBOLU TURNUVALARI BAŞLADI

FATSA’DA PLAJ FUTBOLU VE PLAJ VOLEYBOLU TURNUVALARI BAŞLADI
17.08.2021
28
A+
A-

 

FATSA’DA PLAJ FUTBOLU VE PLAJ VOLEYBOLU TURNUVALARI BAŞLADI

UZUNUM PLAJI’NDA PLAJ FUTBOLU VE PLAJ VOLEYBOLU HEYECANI

Fatsa Belediyesi tarafından Yaz Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Plaj Voleybolu ve Plaj Futbolu turnuvası başladı.

Fatsa Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği “Plaj Voleybolu ve Plaj Futbolu” turnuvası start aldı. 20 takımın yer aldığı plaj voleybolunda 48 müsabaka, 14 takımın mücadelede edeceği plaj futbolunda ise 26 karşılaşma gerçekleştirilecek. Plaj futbolu turnuvasının finalinin 24 Ağustos, plaj voleybolu turnuvası finalinin ise 28 Ağustos’ta yapılması planlanıyor.

MAÇLAR ÇEKİŞMELİ VE HEYECAN DOLU

Demas mevkii Uzunkum Plajında başlayan plaj voleybolu ve plaj futbolu turnuvalarının ilk günü heyecanlı maçlara sahne oldu. Turnuvaların renk kattığı Uzunkum Plajı’nda vatandaşlar çok çekişmeli ve heyecan dolu maçları büyük bir keyifle izledi.

“AMACIMIZ, TURNUVALARLA SPOR’U YAŞAM BİÇİMİNE DÖNÜŞTÜRMEKTİR”

Plaj oyunları, çeşitli gösteri ve etkinliklerle yaz aylarını Fatsa’da keyifli bir hale getirmek istediklerini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Belediye olarak Fatsa’da Yaz Etkinlikleri kapsamında gençlere sporu sevdirmek, halkın sosyalleşmesini sağlamak, birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu geliştirmek amacıyla plaj voleybolu ve plaj futbolu turnuvasının bu yıl ilkini düzenledik. Amacımız; sporu oyun, eğlence ve aynı zamanda eğitim deneyimi halinde benimseyerek yaşam biçimine dönüşmesine zemin hazırlamak, birbirini tanımayan insanların tanışıp kaynaşmasına vesile olmak, birlik, beraberlik ve sevgi ile aynı ortamı paylaşmalarına ortam oluşturmaktır. Takımlar güçlü ve çok dişli. Karşılaşmalar çok çekişmeli ve heyecanlı geçiyor. Fair Play ilkelerine bağlı, sevgi, barış, huzur ve kardeşlik içerisinde güzel maçlar olur inşallah. Bu turnuvaları geleneksel hale getirmek istiyoruz. Talep çok fazla. Bu da bizi ayrıca mutlu ediyor. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

DERECEYE GİREN TAKIMLARA ÖDÜL

Takımlarının ayrı ayrı yapacağı karşılaşmalar sonucunda yarı final ve final müsabakaları ile turnuvanın ikinci, üçüncü ve şampiyonu belli olacak. Turnuvaya katılım sağlayan tüm takım sporcularına katılım belgesi, dereceye giren takım ve sporcularına kupa ve madalya verilecektir. Turnuvanın başarılı ilk üç takımı ise para ödülü kazanacak. Plaj voleybolu ve plaj futbolu turnuvalarında birinci olan takıma 6.000 TL, ikinciye 4.000 TL, üçüncüye 2.000 TL verilecek.

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir