enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Başkan Büyükakın, ”Gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz”

Başkan Büyükakın, ”Gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz”
25.10.2022
45
A+
A-

Hereke Nuh Çimento Kürek Takımı’nı konuk eden Başkan Büyükakın, “Hedefimiz Kocaeli’nin su sporlarının merkezi ve markası olmasıdır. Bunu da başaracağız. Şampiyonlarımız bir taraftan yetişiyor” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 2022 yılında Balkan ve Türkiye Şampiyonu olarak Kocaeli’ne çifte gurur yaşatan Hereke Nuh Çimento Kürek Takımı’nı makamında konuk etti. Konuk sporcular Metehan Yavuz, Berat Aydın, İbrahim Hakkı Canyiğit, Mehmet Emin Sarıoğlu, Şakir Özdemir, Mustafa Sarı, Nazım Arda Kabasakal ve antrenör Belgin Kabasakal’ı tek tek tebrik eden Başkan Büyükakın, Kulüp Başkanı Necmi Can’a verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “Hedefimiz Kocaeli’nin su sporlarının merkezi ve markası olmasıdır. Bunu da başaracağız. Şampiyonlarımız bir taraftan yetişiyor. İşte bunun ispatı da burada ki pırıl pırıl olan gençlerimiz” dedi.

“DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

1925 yılında Sümerbank öncülüğünde kurulan Kocaeli’nin köklü kulüplerinden biri olan Hereke Nuh Çimento Kürek Takımı’nı yakından takip ettiğini söyleyen Başkan Büyükakın, “Geleceğe dönük adımları takip ediyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükakın, “Su sporlarımızın tüm branşlarıyla yakından ilgileniyoruz. Bu konuda tüm kulüplerimize gerek tesis gerekse malzeme konusunda destek olmaya devam edeceğiz. Aldığınız başarılarla bizi gururlandırdınız, mutlu ettiniz. İnşallah bu başarı devam edecek. Gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“GENÇLERİ ÇOK İYİ ANLAYAN BİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VAR”

Ziyaret nedeniyle yaptığı değerlendirmede, “Her alanda olduğu gibi su sporlarında da Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına büyük bir heyecanla, şevkle, coşkuyla hazırlanıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Şehrimize eserlerle ve hizmetlerle değer katmaya devam edeceğiz. Biz bu noktada milletimize bakıyoruz, hemşerilerimize kulak kesiliyoruz. Gençlerimizi dinliyoruz. Gençleri çok iyi anlayan bir Büyükşehir Belediyesi var. Spordan eğitime, bilimden sanata ve kültüre her alanda destekçileri olan bir Büyükşehir Belediyesi var. Bu da böyle olmaya devam edecek” ifadelerini sarf etti. Ziyaret yapılan görüş alışveriş ardından sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir