enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BAŞKA SAMSUNSPOR YOK !

BAŞKA SAMSUNSPOR YOK !
22.09.2021
39
A+
A-

BAŞKA SAMSUNSPOR YOK !

Evet; son günlerde, haftalarda hepimiz çok üzüntülü ve skıntılıyız. Lige büyük umutlarla ve çizdiği hedeflerle başlayan Yılport Samsunspor, zirve yolunda yaralar almaya devam ediyor !

Süper Lig’ den; 1. Lig’e düşen takımlarla; Süper Lig’ e yükselmek isteyen takımların dişe diş mücadelesi hız kesmeden devam ediyor.

Ne var ki; bu mücadelede Samsunsor; 20 yeni transfer yapmasına  rağmen; Mehmet Altıparmak hocamızla farkındalık oluşturacak, yepyeni ufuklar açabilecek hedeflerin az da ollsa biraz uzağında kaldı.

Ebette ki bu kayıpların, eksik puanların telâfisi mutlaka olacaktır fakat bu oyun anlayışı, bu mücadele ile; bırakın ilk 2′ yi, Play- Off yolunda bile zorluklar yaşayabiliriz.

Bursaspor gibi güçlü bir takımdan yediğimiz 4 gol; bizleri ve tüm takımı moral olarak olumsuz etkiledi. Kocaelispor mağlubiyetini de unutmayalım bu arada.

Gençlerbirliği de hızlı futbolcularıyla maçı nerdeyse alıp götürüyordu da 90 + 4 te sahneye çıkan Tomane olmasaydı, az kalsın 2-1 mağlup olacaktık. Ancak; sahamızda alınan bu 1  puan bize hiç yakışmadı.

Oyun da yakışmadı zaten. Bir de ben Samsun Spor Basını’ nı devamlı takip eder, köşe yazarlarımızı ve interet sitelerini okurum. Gazeteler ve interner haber sitesi yazarları, kaleci Aykut’u haklı olarak övdüler, kurtarıcı olarak dile getirdiler.

Ben de aynı görüşteyim fakat Aykut’ un kaleyi terkedip ilk topa yaptığı uzakaştırma pozisyonu iyiydi ve mutlak bir golü önledi ancak aynı oyuncunun topu alıp tekrar  ilerlerken, kalesini boş bırakması az  kalsın bir gol daha  yememize sebep olabilirdi ki zate kaleye giden topu da oyuncumuz kafa ile kurtardı.

Elbette ki daha birçok sürpriz sonuçlar alınacaktır Lig’ de; ancak biz, bize yakışan güzel, göze hoş gelen, atak futbolumuzu oynamak zorundayız yoksa bu oyun ile devam edersek; bizi zor günler bekler.

Takımın Denizli ve Ümraniyespor maçlaryla, yeniden seri yakalamasını bekliyoruz ki; zaten bu 2 maçı da alamazsak; kaf dağlarında  hayaller görmeyede devam ederiz !

Yılport Samsunsor; eleştiri yapıyorsak sizi sevmediğimizden değil; aksine sevdiğimizden yapıyoruz.Takım iyi olursa; bizler de iyiyiz, değilse biz de iyi değiliz demektir.

Şimdi ilk hedef; 27 Eylül Pazartesi günü Denizlspor’dan 3  puan almalmaktır. Ardından da Ümraniyesor maçnı da aynıı skorla geçmek gerekir yoksa  yine kâbuslar görmeye devam ederiz.

Kolay gelsin, başarılar. Başka Samsunspor yok !

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir