enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5871
EURO
34,7913
ALTIN
2.509,42
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Çok Bulutlu
30°C

Altyapı fabrikası Kağıtspor

Altyapı fabrikası Kağıtspor
08.12.2022
23
A+
A-

Altyapısından yetiştirdiği sporcular ile milli takımlara Avrupa ve dünya arenalarında başarılar getiren Kocaeli’nin sporcu fabrikası Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, milli takıma iki yeni yıldız daha gönderdi.

İLK MİLLİ TECRÜBE

Karate branşında elde ettiği başarılar ile adından sıkça söz ettiren Büyükşehir Kağıtspor’un alt yapısından yetişen Emine Bayrak ve Zilan Adıgüzel, 2021-2022 yıllarında kendi kategorilerinde ve kilolarında üst üste 2 kere Türkiye Şampiyonu olarak milli formayı giymeye hak kazandı.

9-11 ARALIK’TA İTALYA’DA

Mavi Beyazlı kulübün başarılı sporcuları Ay Yıldızlı forma ile ilk tecrübelerini 9-11 Aralık 2022 tarihlerinde İtalya’nın Venedik kentinde yapılacak olan Karate1 Youth Lig’de yaşayacak. İki sporcumuz Milli Takım adına ülkemizi Kocaeli’ni ve Kağıtspor’u temsil edecek. Şampiyonada Emine Bayrak yıldızlar 39 kilogram kumite, Zilan Adıgüzel ise yıldızlar 50 kilogram kumite kategorisinde altın madalya için mücadele verecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir