enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Banner Resmi
Banner Resmi

REİSLE SİYASET YAPMAK ONURDUR

REİSLE SİYASET YAPMAK ONURDUR
07.12.2022
27
A+
A-

REİSLE SİYASET YAPMAK ONURDUR

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,  “ Dünya lideri bir genel başkan ile siyaset yapmanın onur ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin gelişmesini ve büyümesini çekemeyen kesimlerce acımasızca eleştirildiğini söyleyen Sarıcaoğlu, “ Bizler inançla haklı davamızda yol aldıkça, ülkemiz büyümeye devam ettikçe bu eleştiriler devam edecektir. Ama şu bilinsin ki bu saldırılar bizim kararlılığımızı ve gücümüzü artırmaktan başka bir şey yapmıyor. “ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun’da yapacağı toplu açılış ve açık hava toplantısına rekor bir katılım beklediklerini bildiren Başkan Sarıcaoğlu, Cumhurbaşkanına en güçlü desteği vermek ve tarihi bir katılım için tüm Samsunluları Cumhuriyet Meydanına davet etti. Sarıcaoğlu,” Biz Kavak olarak AK Parti ilçe teşkilatımız ve 96 Mahallemizden hemşerilerimizle meydanda yerimizi alacağız. Seçim günü de sandıkta en büyük desteği veren ilçe olacağız ” ifadelerinde bulundu

Türkiye’nin 100 yılda aldığı mesafeyi AK Parti ile 20 yıla sığdırdığını ifade eden Sarıcaoğlu, “ Ülkemizin kalkınmasını gelişmesini istemeyenler karşısında milletimizle omuz omuza yolumuza devam edeceğiz. Ülkemize her alanda çağ atlatan, liderimize yol arkadaşlığı yapmak bizler için büyük onur, heyecan ve mutluluktur. ” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi bir lidere sahip olmanın ülke için büyük bir şans olduğunu ifade eden Sarıcaoğlu, Türkiye’nin dünyada sözü dinlenen ve sayılan bir ülke olduğunu ifade ederek şöyle konuştu.

“Dünya lideri bir Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız var.  Bizlerde onun yolunda siyaset yapmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. Bu inançla  girdiğimiz tüm seçimlerde sürekli artırdığımız oyumuzla Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vermiş bir ilçeyiz. İnşallah 2023 yılında da en büyük desteği yine Kavak verecektir. Bu amaçla ilçemizde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı hiç durmaksızın sürdürüyoruz. Hemşerilerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek için gece demeden gündüz demeden çalışıyoruz. Halkımıza hizmette her zaman bizlerin yanında olan hükümetimize, bakanlarımıza milletvekillerimize, AK Partimiz il – ilçe başkanlıklarımıza ve büyükşehir belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.”

 

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir