enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

Mucur’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Mucur’dan Ramazan Bayramı Mesajı
08.04.2024
2
A+
A-
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Burhan Mucur mesajında;

Mübarek Ramazan ayını uğurlamanın hüznü kalplerimize çökerken, diğer yanda bayrama kavuşmanın esenliği ve sevinci gönül dünyamıza nüfuz etmiştir. Bu duygularla, yüreklerimizdeki kardeşlik bağlarını daha da güçlendirme ve birlikte sevinme zamanı olan Ramazan Bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

El ele verdiğimiz sürece, birbirimize sımsıkı kenetlendiğimiz müddetçe hiçbir mütecaviz emel, hiçbir menfi eylem, hiçbir melanet hedef elbette sonuç alamayacaktır. Türkiye’mizin aşılamayacak ve aşındırılamayacak müessir gücü milli birlik ve kardeşliğidir. Bayram günleri bu birlik ve kardeşliği daha da pekiştirip temellendirmektedir. Aynı zamanda bayram günleri barış ve huzurun, hürmet ve muhabbetin parlayan meşalesidir.

Bizim hem bayramımız bir hem de bayrağımız birdir. Bunun yanında millet olarak vatanımız bir, milletimiz bir, devletimiz bir, kıblemiz bir ve aynıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Samsun’un her köşesinde yaşayan yöresi, kökeni, ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın, Türk-İslam aleminin, şehit analarımızın, yetim yavrularımızın, mahzun ve mazlum gönüllerin Ramazan Bayramını yürekten kutluyorum.

Bayram süresince can ve mal güvenliği için trafik kurallarına uyulmasını hassaten rica ediyorum.

Allah’tan Ramazan ayına tekrar erişmeyi niyaz ediyor, tüm Samsunlu hemşehrilerime Hayırlı Bayramlar diliyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir