enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3181
EURO
35,1379
ALTIN
2.293,12
BIST
9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
21°C
Samsun
21°C
Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Banner Resmi
Banner Resmi

BAŞKAN AKSU: EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ MİLLETİMİZ

BAŞKAN AKSU: EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ MİLLETİMİZ
01.05.2022
37
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Ramazan Bayramı ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Ersan Aksu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kardeşlik, sevgi, dayanışma, yardımlaşma, birlik ve beraberlik duygularını çok güçlü yaşayan bir millet olarak rahmet, merhamet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakmanın hüznünü, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın ise sevincini yaşıyoruz. Bayramlar bizim için en derin duyguları yaşadığımız sevincimiz, kucaklaşmamız, muhabbetimizdir. Geçen 2 yıl koronavirüs nedeniyle bayramı farklı duygular içerisinde yaşadık, birbirimizden uzak kaldık. Şükürler olsun ki bu yıl bayramlaşmamızı gönülden kucaklaşarak, büyüklerimizi ziyaret ederek yaşayacağız.


SAĞLAM BİR GÖNÜL BAĞIMIZ VAR

AK Parti olarak her daim birlikte yol yürüdüğümüz milletimiz ile Ramazan ayı boyunca da bir araya geldik. Samsun teşkilatı olarak ayrım yapmaksızın ulaşabildiğimiz herkese yardım eli uzatmanın, destek vermenin gayreti içinde olduk. Vatandaşlarımızın evlerine misafir olduk, gönül sofralarımızda birlikte iftar yaptık. Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve aileleri, yetimlerimiz, engelli vatandaşlarımız, özel sporcularımız ve öğrencilerilerimiz ile gerek evlerine misafir olarak, gerekse iftar programlarında hep bir arada olduk. 17 ilçemizde teşkilat mensuplarımız ile birlikte vatandaşlarımıza hane ziyaretleri yaptık. Mahallelerde köylerde gönül sofraları kurduk, vatandaşlarımız ile çay içtik, sohbet ettik, dinledik, anlattık. Toplumun her kesimiyle gönül bağımızı daha da sağlamlaştırarak, milletimize hizmet yolunda hız kesmeden yolumuza devam ediyoruz. Kutlu yolculukta kapısı çalınmadık ev, derdiyle dertlenmedik insan bırakmayacağız.

MİLLETİMİZ İLE BERABERİZ

Türkiye’yi yatırım, istihdam, üretim ve ihracat yoluyla büyütmeyi sürdürürken Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Biz sorunları gidermek, sıkıntıları çözmek, yarınlarımızı kurtarmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda her zaman olduğu gibi bizim en büyük gücümüz milletimizdir. Hizmet aşkıyla kazandırdığımız eserlerle, yaptığımız çalışmalarla, sağladığımız desteklerle her zaman milletimizin yanında olduk, ülkemizin tüm imkanlarını seferber ettik. Bundan sonra da hep birlikte daha kararlı, inançlı şekilde yolumuza devam edeceğiz.

Bu düşüncelerle hemşehrilerimin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, gönüllere ve hanelere saadet, tüm insanlığa huzur getirmesini diliyorum. Türkiye’nin büyümesine katkı sunarak alın teri döken, çalışan işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor, tüm hemşehrilerime selamlarımı gönderiyorum.

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir