enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4183
EURO
34,8378
ALTIN
2.440,72
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
16°C
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

Atakum’da zafer coşkusu

Atakum’da zafer  coşkusu
16.04.2024
3
A+
A-

Atakum’da zafer

coşkusu

 

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, seçim zaferini vatandaşlarla coşkulu bir törenle kutladı. Başkan Türkel programda, “Atakum, dünyaya örnek marka kent olacak.” dedi.

 

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

31 Mart Yerel Yönetimler Seçimi’ nde büyük zafer kazanarak Atakum Belediye Başkanı seçilen Serhat Türkel, seçim başarısını vatandaşlarla kutladı. Atakum Belediye Binası önünde gerçekleştirilen kutlama törenine; CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, CHP Atakum İlçe Başkanı Adem Kürek, Atakum Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda, rap müziğinden kemençe ezgilerine ve popüler şarkılarına; geniş yelpazede müzik ziyafeti verildi. Muhteşem organizasyonda vatandaşlar, seçim zaferi ile bahar coşkusunu bir arada yaşadı. Başkan Türkel, Şair Hasan Akbaş’ın kendisi için yazdığı şiiri, alkışlar arasında okudu.

 

ATAKUMLULARA MÜZİK ZİYAFETİ

DJ İnanç Seven’in müzik dinletisi ile başlayan program, Grup Enemy One’ın, rap şarkıları ile devam etti. Yöresel ezgileriyle kemençe performansı, büyük alkış alırken; Grup Özgürlük, birbirinden güzel şarkıları ile müzik şöleni yaşattı.

 

“HER ZAMAN HALKIN ARASINDA OLACAĞIM”

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, programda yaptığı konuşmada, “Benim için çok onurlu ve heyecanlı bir yolculuk bu. Yola ilk çıkarken kazanan Atakum olacak, dedim. Atakum Belediyesi halkın belediyesi, sizin belediyeniz olacak. Ben her zaman sizlerin yanında kardeşiniz, ağabeyiniz, evladınız olmaya devam edeceğim. ‘Umutsuz durumlar yoktur; umutsuz insanlar vardır. Ben umudumu hiç kaybetmedim.’ diyen Gazi Mustafa Kemal  Atatürk’ün izinden aynı hizada gideceğiz. Ben umudumu hiç kaybetmedim. Gençler, siz de umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin. Sizin abiniz olarak burada herkesin önünde söz veriyorum; projelerinizi ve memlekete katkı sağlamak istediğiniz tüm çalışmalarınızı hayata geçireceğiz. Atakum Belediyesi olarak projelerinizin ve çalışmalarınızın hayata geçmesi için ne gerekiyorsa yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir