enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Alaçam’da muhteşem gece!

Alaçam’da muhteşem gece!
26.08.2021
36
A+
A-

Samsun’un Alaçam ilçesinde DEVA Partisi Alaçam İlçe Başkanlığı tarafından 1’incisi organize edilen Geleneksel Futbol Turnuvası final maçının ardından sona erdi.

Samsun’un Alaçam ilçesinde 10 gün süren ve 18 takımın katıldığı turnuvada finale kalan ES Mühendislik ve Bedir Mühendislik Futbol Takımları arasındaki müsabakada kupayı kaldıran takım 4-2’lik skorla ES Mühendislik oldu. 3.’lük kupasını ise Karşıyaka Futbol Takımı kaldırdı.

TURNUVAYA İLGİ BÜYÜK

Futbol turnuvasına, DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Kebire Birer Türk ve il yönetimi, DEVA Partisi Alaçam İlçe Başkanı Serkan Dağlı, Çarşamba İlçe Başkanı Tuğba Arslan, Atakum İlçe Başkanı Eyüp Bektaş, Bafra İlçe Başkanı Muharrem Uyar, Yakakent İlçe Başkanı Yaşar Karga, Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Alaçam Spor Kulübü Başkanı Özcan Nazlım ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokol üyeleri tarafından final maçı sonrasında dereceye giren takımlara kupa, madalya, ödül ve plaket takdim edildi.

“ALAÇAM TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR EDERİM”

DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Kebire Birer Türk yaptığı konuşmada, “Bu akşam çok güzel, kıran kırana bir müsabaka izledik. Turnuvamızın bir de şampiyonu var. Ama tabikide müsabakada yer alan takımların oyuncularını canı gönülden tebrik ediyorum. Turnuvayı düzenleyen ve emeği geçen başta DEVA Partisi Alaçam İlçe Başkanı Serkan Dağlı olmak üzere tüm teşkilatımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

BAŞKAN DAĞLI’DAN ALAÇAMLILARA MÜJDE

DEVA Partisi Alaçam İlçe Başkanı Serkan Dağlı, “Programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Türkiye’de malesef bazı noktalarda ayrıştığımız, kutuplaştığımız dönemler oldu. Ama yepyeni bir dönem yepyeni bir vizyon ve yepyeni bir bütünleştirici anlayışı hep birlikte inşa edeceğiz. Hiç kimseyi ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan, düşüncelerinden dolayı dışlamadan yeni bir vizyonu inşa edeceğiz. Kardeşçe, hakça, hukukça ve adaletli bir sistemi hep birlikte oturtacağız. Asla yılmak, yorulmak, pes etmek yok. Elele omuz omuza çıktığımız bu yolda çok çalışacağız. Bu organizasyon sadece bu yılla kısıtlı kalmayacak. Bu tür etkinlikleri her yıl geleneksel olarak düzenleyeceğimizin müjdesini vermek istiyorum. Futbol turnuvamıza katılım sağlayan tüm takımlara teşekkür ederken şampiyon takımımızı tebrik ediyorum” dedi.

GRUP PERONİT SAHNE ALDI

Şenlik havasında geçen turnuvada yapılan konuşmaların ardından Grup Peronit sahne aldı. Alaçamlılar, Grup Peronit’in söyledikleri şarkılar ile unutulmaz bir gece yaşadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir