enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3237
EURO
35,0903
ALTIN
2.300,90
BIST
9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
20°C
Samsun
20°C
Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
18°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Banner Resmi
Banner Resmi

AK TEŞKİLATLARDAN ANKARA ÇIKARMASI

AK TEŞKİLATLARDAN ANKARA ÇIKARMASI
22.12.2022
18
A+
A-

Ankara’ya giden AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve beraberindeki heyet, Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Milletvekilleri Demircan, Yılmaz, Köktaş ve Kırcalı ile birlikte grup toplantısın ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile ilçe başkanları Ankara’ya adeta çıkarma yaptı. Samsun heyeti Başkent programında ilk olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ve hitaplarıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı’na katıldı.

GRUP TOPLANTISINA BİRLİKTE KATILDILAR

Başkan Aksu ve heyeti, grup toplantısını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı ile birlikte izledi.

ERDOĞAN İLE BİRARAYA GELDİLER

Grup toplantısının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek fotoğraf çekinen heyet, TBMM’deki temasları kapsamında Karaaslan, Demircan, Yılmaz, Köktaş ve Kırcalı ile de bir araya gelerek sohbet ettiler.

KANDEMİR, ÇELİK, KARAASLAN VE MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARETLER

AK Parti Genel Merkezi’nde Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ı ziyaret eden Başkan Aksu ve beraberindeki heyet,programlarını 15 Temmuz Demokrasi Müzesi ve Beştepe Millet Camii ziyaretleriyle tamamladı.

BAŞKAN AKSU: MEMNUNİYETLERİNİ İFADE ETTİLER

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Ankara programını değerlendirirken, şu ifadeleri kullandı; “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle vatandaşlarımızın muhteşem katılımı ve coşkusuyla gerçekleştirdiğimiz mitingimizin ardından Samsun teşkilatı olarak ziyaretler gerçekleştirdik. Sn. Cumhurbaşkanımızın çok sevdiği, çok önem ve değer verdiği hemşehrilerimize selamları var. Mitingimiz ile ilgili bir kez daha memnuniyetlerini ifade ettiler.

CUMHURBAŞKANIMIZIN HEMŞEHRİLERİMİZE SELAMLARI VAR

Sn. Cumhurbaşkanımızı meşale şehrimiz Samsun’umuzda en güzel şekilde ağırlamaktan mutluluk ve gurur duyduk. Genel Başkan Yardımcılarımız ve milletvekillerimiz ile teşkilat çalışmalarımızla alakalı görüşme gerçekleştirdik. Samsun teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içinde 2023’e çok güçlü ilerliyoruz.”

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir