enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6095
EURO
34,7751
ALTIN
2.505,88
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Çok Bulutlu
27°C

ZİRVENİN YENİ ve GERÇEK SAHİBİ SAMSUNSPOR

ZİRVENİN YENİ ve GERÇEK SAHİBİ SAMSUNSPOR
02.02.2023
31
A+
A-

ZİRVENİN YENİ ve GERÇEK SAHİBİ SAMSUNSPOR

Kolay değil; bu günlere erişmek için Teknik Direktör, yönetim, futbolcular, ahde vefalı taraftarllar ve hatta yerel basınımız el-ele, gönül gönüle, omuz- omuza vererek, Yılport Samsunspor’umuzun, liderlik tahtını ele geçirmesinin sevinç ve heyecanı içersindeyiz !

Bu başarıda; şunu da görmemezlikten, bilmemezlikten kimse  gelemez ki, Keçiörengücü’ne deplasmanda dur diyerek 3 yerine 1 puan aldıran ve maçı 1-1’lik skorla bitirmesini sağlayan Altay’a, İstanbul deplasmanında Gençlerbirliği’ni 0-1 mağlup eden Gençlerbirliği’ni ve de kendi evinde lider olarak gelen ve Malatya depasmanında Eyüpspor’u 2-1 mağlup eden Yeni Malatyaspor’a teşekkür borçluyuz. Gerçi her takım kendisi için oynadı fakat alınan bu sonuçlar Samsunspor’un liderliğini sağladı.

Yılport Samsunspor’umuz da zorlu geçen Erzurumspr maçını 2-1 kazanınca, ve Eyüp de Malatya’da kaybedince 38 puanlı Samsunspor; liderliği Eyüp’ten 41 puan ve averajla teslim aldı.

Artık liderlik yolu da; şampyonluk ibresi de bizden yana, yeter ki bu başarı bizi rehavete götürmesin yoksa işimiz yine zora girer. Yılport Samsunspor’un bu saatten sonra zirveyi, en uzak ihtimale 2. liği bırakmayacağına  inanıyorum.

Şehirde herkes şimdiden şampiyonluk havalarına girdi. Esnafar, iş insanları, taraftarlar süsleyin artık şu şehri ve evleri ! Her  yer, kırmızı- beyaz ve siyah dev bayraklarla süslensin. Şampiyonluk şarkıları, marşları bestelensin.

Artık söz ve liderlik bizde ve bu şahlanışa gölge düşürmeyelim. Şimdi bu takıma daha  çok sahip çıkmalıyız. Kıskananlara, çekemeyenlere fırsat vermeyelim. Kısacası artık bir bütün olalım ve şanlı hedefe koşup, Süper Lig’e yükselelim.

Bu arada; iyi transferler yaparak, takımın gücüne güç katalım. Samsunspor, Erzurumspr maçının belirli kısımlarında her  ne kadar göze hoş gelen bir futbol sergiemese de ve zor olsa da aldığı 3 puanla arzu ettiğimiz yerde, zirvede, lidelikte varım dedi.

Hep birlikte, bu güzel başarının; artarak devam etmesi, moral, güç ve mutlu sona erişmede  bizleri ateşleyip, daha  çok sorumluluk almamıza, takıma daha çok sahiplenmede kuşkusuz ki etken olacaktır.

Başkan Yüksel YILDIRIM, Teknik Direktör Hüseyin  EROĞLU, futbolcular, taraftarlar ve Samsun Basını olarak; hep birlikte Süper Lig yolunda ve amacında buluşalım.

Hoşgeldin yeni Lider ! Devamı da gelsin bu başarıların, seni seviyor ve sana inanıyoruz!

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir