enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4411
EURO
34,7825
ALTIN
2.478,28
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
33°C
Samsun
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C

Sanem Oktar’dan Samsun Ziyareti..

Sanem Oktar’dan Samsun Ziyareti..
02.02.2023
24
A+
A-

Sanem Oktar’dan Samsun Ziyareti..

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Aynı Zamanda Partinin Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Sanem Oktar Samsun’da..

Ali Babacan’ın önderliğinde kurulan ve kuruldukları andan itibaren gerçekleştirdikleri saha çalışmaları, hazırladıkları projeler ve akabinde kamuoyu ile paylaştıkları eylem planları ile dikkat çeken Deva Partisi, çalışmalarına ara vermiyor.

Ulusal medyada sıklıkla karşılaştığımız Sanem Hanım da Samsun’a gelir gelmez çarşı, pazar ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İlk olarak Çatalarmut Mahallesinde bir çay ocağında vatandaşlarla buluşan Oktar’ı mahalle sakinleri büyük bir ilgi ile karşıladı. Sanem hanımla sohbet etme fırsatı bulan vatandaşlar başta ekonomik sorunlar olmak üzere yaşadıkları sıkıntıları paylaştılar. Sonrasında Hastanebaşı Pazar ziyareti gerçekleştiren partililer, esnafa ve vatandaşa umutlarını kaybetmemelerini geleceğin Türkiye’si için çok güzel hazırlandıklarını söylediler.

Oktar aynı gün Samsun Barolar Birliğini de ziyaret etti. Akşam programında ise Samsun’da yaşayan ve birçok sektörde yer alan kadınlarımız ile bir araya gelecek. Samsun yerel medyasında canlı yayınlara katılacak.

Sanem Oktar’ın yarın da Samsun’da olacağı bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir