enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Banner Resmi
Banner Resmi

İlkadım’ın yeni hamamı

İlkadım’ın yeni hamamı
31.01.2023
13
A+
A-

Tarihi ve kültürel zenginliklerle dolu Samsun’a inşa edilen Belediye Hamamı yıl içerisinde açılacak

 

İlkadım’ın yeni hamamı

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden yapılan Belediye Hamamı inşaatında yüzde 42 fiziki gerçekleşme oranına ulaşıldı. Başkan Mustafa Demir, Belediye Hamamı inşaatının 2023 yılı içinde tamamlanmasını ve hizmete açılmasını planladıklarını söyledi.

Tarihi ve kültürel zenginliklerle dolu Samsun, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla da isminden daha fazla söz ettiriyor. Türk geleneğinin önemli unsurlarından hamamların yeniden eski albenisine kavuşması noktasında da önemli çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi İlkadım İlçesi’ndeki Belediye Hamamını yeniden inşa ediyor. İnşaat çalışmalarının hızla sürdüğü projede yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, masaj odaları ile otopark yer alıyor.

‘YENİ HAMAM DAHA GÜZEL OLACAK’

Vatandaşlar da Belediye Hamamı projesinin inşaatının bitirilerek hizmete girmesini heyecanla bekliyor. Belediye Hamamının yıkılarak yenisinin yapılmasının çok iyi olduğunu belirten Asiye Pala, “

Eski hamam daha küçüktü. Şimdi havuzlu falan yapılıyor. Yeni hamam daha güzel olacak” diye konuştu.

Erol Türker ise yeni Belediye Hamamı’nın çok güzel olacağını söyleyerek “Yapılan her şey güzel olur. Buraya yakışacak. Eskisinden daha güzel olacağına inanıyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

2023 YILI İÇİNDE İNŞAATI TAMAMLANACAK

Daha modern ve tarihi dokusu korunan bir hamam inşa ettiklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bu projeyi çok önemsiyoruz. Hamam kültürü bizim geleneğimizin bir parçası.  Bir süredir virane durumda kalan binayı yıkmamızın ardından yenisini yaptığımız Belediye Hamamı inşaatı devam ediyor. Daha modern bir tarzla hizmet verecek bir hamam olacak” diyerek, “İçerisinde yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, masaj odaları her detay bu şehrin insanına özel olarak tasarlandı. İnşaat çalışmalarımız hızla sürüyor. Şu anda projede fiziki gerçekleşme yüzde 42 oranına ulaştı. İnşallah bu projeyi bu yıl hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir