enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Banner Resmi
Banner Resmi

EĞİTİMDEKİ BAŞARIYLARI DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKEN İLKEM’E YALÇINKAYA’DAN ZİYARET

EĞİTİMDEKİ BAŞARIYLARI DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKEN İLKEM’E YALÇINKAYA’DAN ZİYARET
22.01.2023
12
A+
A-

İLKADIM HALK EĞİTİM MÜDÜRÜ MURAT YALÇINKAYA İLKEM’İN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

İlkadım’da  LGS ve YKS sınavları için ücretsiz ders desteği verdiği öğrencilerin başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken İLKEM Eğitim Merkezi’nin ziyaret eden İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Yalçınkaya,” İdareci ve öğretmenlere yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek öğrenci ve öğretmenlerle her zaman iç içe olacaklarını belirtti.

İlkadım Belediyesi’nin ailelerin eğitim giderlerine destek olmak ve eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla faaliyete geçirdiği İLKEM Eğitim Merkezi, öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmesinde büyük destek sağlıyor. YKS’deki başarısının yanı sıra LGS’deki başarısıyla da göz dolduran eğitim merkezini ziyaret eden İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdür Murat Yalçınkaya öğrencilerle sohbet edip Eğitim Koordinatörü Dauvt Öz’den bilgiler aldı.

“Ödüllü bilgi yarışmasının finali 27 Ocak”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İLKEM Eğitim Koordinatörü Davut Öz”4 farklı şubemizde geleceğe değer çocuklarımızı yenilikçi eğitim olanakları ile buluşturarak onları en iyi şekilde geleceğe hazırlıyoruz. Başarı odaklı TYT ve AYT hazırlık kurslarımız devam ediyor. Farklı etkinlikleri ile öğrencilerimizin bilgi ve donanım noktasında çağın şartlarına uygun olarak yetişmeleri için gayret ediyoruz. Yarı yıl kampı öncesi 4 farklı şubemiz olan Yaşardoğu, Kadifekale, Derebahçe, Kılıçdede merkezlerimiz kendi için de birincilerini seçerek yarışacağı ödüllü bir bilgi yarışması düzenliyoruz.27 Ocak’ta yapılacak final’de birinci olan şubemize kitap seti hediye edeceğiz” dedi.

“Öz’den Başkan Demirtaş’a teşekkür”

Bizlerde İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’ın eğitime ve öğretime verdiği katkı destekleriyle yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza yönelik her türlü projenin içinde olmaya gayret gösteriyoruz diyerek sözlerine devam eden Öz’ Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de İlkadım Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte hareket ederek sorunların çözümü noktasında katkı sağlama devam edeceğiz’ diye konuştu.

“Üniversiteyi kazanacağınız o sene bu sene olsun”

Okul ile ilgili sorunları yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle diyalog içerisinde olmak ve yaşanılan sorunlara çözümler bulabilmek amacı ile ziyaretlerine devam edeceğini belirten İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdür Murat Yalçınkaya,” Yaptığımız ziyaretler sadece fiziki inceleme ziyaretleri değildir. Aynı zamanda öğretmen arkadaşlarımızla görüşüp sorunları hakkında bilgiler alıyor, okulları gezip eksiklikleri yerinde görerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gelişimden ve değişimden haberdar olursak, çocuklarımızı geleceğe daha hazır vaziyette yetiştirmiş oluruz. Öğrencilerimizden isteğimiz güzel bir bölüm kazanmanın tam zamanı.Bu yıl o yıl diyerek güzel bir üniversite kazanınız en büyük temennimiz. Ben bu vesile ile Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir