enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3068
EURO
35,0599
ALTIN
2.307,54
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
21°C
Samsun
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
18°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Banner Resmi
Banner Resmi

DEMİRTAŞ TONYALILAR DERNEK ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

DEMİRTAŞ TONYALILAR DERNEK ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
22.01.2023
17
A+
A-

BAŞKAN DEMİRTAŞ TONYALILAR DERNEK ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

HEMŞEHRİ DERNEKLERİ BU ŞEHRİN BİRLİK VE BERABERLİK SEMBOLÜDÜR

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Hemşehri dernekleri, birlikteliğimizin ve beraberliğimizin birer sembolüdür. Onun için daha çok bir araya gelmeliyiz ve birbirimizi daha çok sevmeliyiz” dedi.

İlkadım’ı ortak akılla yönetmek adına ilçede faaliyetlerini sürdüren hemşehri dernekleriyle sık sık bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Tonyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı organizasyonuna katıldı.

“Bu şehir ortak değerimiz”

Dernek Başkanı Ali Tomar ve üyelerin yoğun katılım gösterdiği kahvaltıda konuşma yapan Tonyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Tomar,”Milli Mücadelenin ilk adımın atıldığı ilkadım İlçemiz gerek sosyal belediyecilik anlayışıyla halkına dokunan hizmetlerle gerekse de ilçeyi geleceğe taşıyacak projeleri ile gitgide büyüyor. Bu gelişmeleri yakinen takip ediyoruz. Ben buradan Belediye Başkanımıza şahsım ve yönetim kurulumun adına teşekkür ediyorum. Kendisi ilçesinde yapılması gerekenleri yaparak İlkadım’ı büyütme yolunda ilerliyor. Vatandaşla, halkla iç içe, mütevazı bir kişilik olan Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’la görevi devir almasıyla birlikte ülkemize saran pandemi yüzünden fazla bir araya gelemedik. Şehrimizi gelecek nesillere en iyi şekilde bırakmak için birlikte çalışmalıyız. Çünkü yaşadığımız şehir hepimizin ortak değeri” dedi.

“Hemşehri derneklerini tek çatı altında toplama gayretinde olacağız”

Hem doğduğunuz, hem de yaşadığınız şehrin gelişimi için gönüllü çalışıyorsunuz. Bundan dolayı hepinizi tebrik ediyorum diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Şehrimizin gücü olan tüm hemşehri dernekleri ile birlikte ilçemizi daha iyi yerlere taşıyacağız. Kentlerimize başka kentler ve bölgelerden gelenlerin kendi yöresel ve kültürel değerlerini yaşatmaya çalışan ancak, yaşanılan kentin sorunlarından uzaklaşan, hemşeriler oluşmasını doğru bulmuyorum. Bu dengenin iyi korunması gerek. Bu noktada yakın zamanda kentimizde faaliyetlerini sürdüren tüm hemşehri derneklerini tek çatı altında olacağı bir yapıyı ilçemize kazandırma gayreti içinde olacağız. Doğusuyla-batısıyla; kuzeyi ve güneyi ile ülkemizin zenginliğinin büyük şehirlerde harmanlanacağı şehirlerde şehir hayatı ile birlikte farklı kültürlerden gelen insanlarla da tanışama kaynaşma fırsatı yakalanacağını ifade etti.

“İlçeyi geleceğe taşıyacak projeleri anlattı”

Belediye çalışmaları hakkında dernek üyelerine bilgiler aktaran Başkan Demirtaş,”Yakın zamanda sosyal belediyecilik anlayışla temelleri atılan ve yapımına devam eden  Kimsesizler Evi, Hasta ve Refakatçi Evi projesini ve yapımı biten Ata Ocağı’yla (Büyükler Kreşi), birlikte”Atom” adı verilen Atık Toplama Merkezi otobüsüyle vatandaşların topladık geri dönüşebilen materyalleri ekonomik kazanca dönüştüren uygulamayı, İlkadım Kart projesini anlattı.

 

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir