enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

ÇOCUKLAR! DOLU DOLU BİR SÖMESTİR PROGRAMI BULVAR AVM’DE DEVAM EDİYOR…!

ÇOCUKLAR! DOLU DOLU BİR SÖMESTİR PROGRAMI BULVAR AVM’DE DEVAM EDİYOR…!
25.01.2023
19
A+
A-

1

Bulvar AVM “Çocuklar Sanatla Gülsün, Onlar Gülsün Samsun Gülsün” sloganı ile çocukları faydalı etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Geçtigimiz hafta sonu başlayan tiyatrolar büyük ilgi görüyor.

Bu sömestirde de eğlence dünyasının kapıları Bulvar AVM’de açıldı. Çocuklar, sömestir boyunca her hafta sonu yepyeni tiyatro oyunları ile bambaşka dünyaları keşfederken, oyunlara interaktif olarak da katılım sağlıyorlar.

Program kapsamında Samsun’da tiyatroya önemli değerler katan Karma Sahne,  Düşevi ve Tiyatro Fama ekipleri sahne almaya devam ediyor. Çocuklara eğitici mesajlar veren müzikli tiyatro oyunları Bulvar AVM Kültür Salonu’nda ücretsiz olarak sahneleniyor.

Karma Sahne ‘’Zamanı Karışık Masallar’’ oyunu ile başlayan program, Düşevi’nin  “Savaş Düşlerimi Çaldı’’ adlı oyunu ile devam etti. İnteraktif olarak çocukların katılımını sağlayan oyunlar büyük ilgi gördü..

Her yaşa hitap eden, birbirinden keyifli tiyatrolar; 28 – 29 Ocak ve 4 Şubat tarihlerinde de devam edecek. Programın devamı şu şekilde;

Tiyatro Fama ‘’Vitamin Mutfağı’’ ;  Ülkenin sanat festivalinin açılışını yapacak olan Prenses Mia  mikrop tarafından hasta edilir. Kral aşçıya kızını iyileştirmesi için 3 zaman verir. Aşçı kralın kızı prenses Mia’yı iyileştirip, mikrobun kötü planlarını bozabilecek mi?

Tiyatro Fama ‘’Minik Mucitler’’ ; İnsanlar uzaya uydu gönderirler. Bir aksilik çıkar ve uydu arkadaşların yaşadığı ormana düşer. Bakalım sincap Ted ve Moli bunların üstesinden gelebilecek mi?

Sömestir boyunca her hafta sonu sahnelenecek tiyatro oyunları hem güldürecek hem de çocuklara faydalı mesajlar vererek onlara hayal dünyalarının kapılarını açacak. Oyunlar 14:00 ve 16:00 saatlerinde iki seans olarak sahnelenecek. Oyunlara tüm çocuklar ücretsiz olarak katılım sağlayabilecek.

Yüzlerce Çocuk Gibi Sen de ‘Bi Bulvar Yap’  Harika Eğlencelerde Yerini Kap.!

Detaylı bilgi  de ve bulvarsamsun sosyal medya hesaplarında

Tiyatrolar Detaylı Programı

28.01.2023         Cumartesi –         Vitamin Mutfağı                              14:00 – 16:00

29.01.2023         Pazar –                  Minik Mucitler                                  14:00 – 16:00

04.02.2023         Cumartesi –         Zamanı Karışık Masallar                14:00 – 16:00

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Copyright © 2022 - Tüm hakları saklıdır. Gülce Medya
sanalbasin.com üyesidir