enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3775
EURO
35,0510
ALTIN
2.326,39
BIST
9.080,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
21°C
Banner Resmi
Banner Resmi

BAYBURTLULAR DERNEĞİ’NDE DEĞİŞİM RÜZGARI!

BAYBURTLULAR DERNEĞİ’NDE DEĞİŞİM RÜZGARI!
18.11.2022
67
A+
A-

Samsun’un önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu, aldığı radikal kararlarla eski başkan Hakan Tali’nin görevine son verdi. Yönetim Kurulu, yakın bir gelecekte gerçekleştirilecek kongreye kadar Üzeyir Bahadır’ı ‘başkan’ olarak görevlendirdi.

 BAYBURT

Yeni Başkan Üzeyir BAHADIR

YENİ YÖNETİMDEN İLK TOPLANTI
Dernek Yönetim Kurulu, Üzeyir Baharın başkanlığında gerçekleştirdiği son toplantıda konuyla ilgili bir basın açıklamasında bulundu. Üzeyir Bahadır, yönetim kurulu adına yaptığı kısa açıklamada, şunları dile getirdi:

“Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği 4/11/2022 tarihinde derneğimizin ileri gelenleriyle almış olduğu karar doğrultusunda yeni yönetim kurulu oluşturma görevini şahsıma tevdi etmiştir. Bayburtumuzun değerli büyüklerinden almış olduğum görevi en iyi şekilde ifa etmek amacıyla yeni yönetim kurulu oluşturarak ilk toplantımızı 13 güzide üyemizle gerçekleştirdik. Yönetim Kurulumuzda gündeme dair konular görüşülerek derneğimizin amaçları doğrultusunda Samsun’da yaşayan Bayburtlu hemşerilerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlerine katkıda bulunmak, tüm sorunlarına çözüm bulmak, manevi değerler ölçüsünde etkinlikler yaparak yaşadığımız şehir olan Samsuna katkı sağlamak olduğunu belirtmek isterim.

 BAYBURT

Görevden alınan eski başkan Hakan TALİ

‘HAYIRLARA VESİLE OLSUN’
Sivil toplum örgütü olarak almış olduğumuz görevi layıkıyla yerine getirmek hedefiyle öncelikle şahsıma bu görevi tevdi eden değerli Baburtlu büyüklerime şükranlarımı sunuyor, tüm Baburtlu hemşerlerimize hizmet edecek olan yeni yönetim kurulunun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Kaynak.yenigündemhaber.com

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir