enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4905
EURO
34,9626
ALTIN
2.434,41
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
21°C
Samsun
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Sağlıkça Şiddete Ağır Yaptırım İstiyoruz

Sağlıkça Şiddete Ağır Yaptırım İstiyoruz
16.02.2022
37
A+
A-

Genel başkan Nuri Seven, “bizim sağlımız için gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımıza karşı yapılan fiili ve sözlü saldırıların artık son bulmasını ve bu konuda ağır yaptırımlar uygulanmasını istiyoruz” dedi.
Gecelerini Gündüzlerine Katıyorlar
Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven ve yönetim kurulu üyeleri, Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Emine Sehmen’i makamında ziyaret etti. Dünyanın zorluklarla geçirdiği pandemi sürecinde canla başla mücadele eden sağlık çalışanlara teşekkür eden genel başkan Nuri Seven, “Gazi Devlet Hastanesinin başhekimi Sayın Uzm. Dr. Emine Sehmen’in, tüm sağlık çalışanlarımız gibi nasıl mücadele ettiğini yakından biliyoruz. Onun nezdinde tüm sağlıkçı arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendisine de görevinde başarılar diliyoruz. Ayrıca bizim sağlımız için gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımıza karşı yapılan fiili ve sözlü saldırıların artık son bulmasını ve bu konuda ağır yaptırımlar uygulanmasını istiyoruz” diye konuştu.
Adına Özel Saat Hediye Edildi
Sevdamız Samsun Platformu’nun çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Sehmen, “Platform olarak güzel projeler hayata geçiriyorlar. Samsun adına yapılan her çalışmanın kendi imkânlarımız çerçevesinde destekçisiyiz. Ziyaretten dolayı Sevdamız Samsun Platformu yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Ziyaretin sonunda genel başkan Nuri Seven, Başhekim Uzm. Dr. Emine Sehmen’e, adına özel tasarlanan bakır duvar saatini hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir