enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5696
EURO
34,9457
ALTIN
2.426,61
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
32°C
Samsun
32°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

İLKADIM PERSONELİ HİZMET İÇİ SEMİNERLERLE BİLGİLENMEYE DEVAM EDİYOR

İLKADIM PERSONELİ HİZMET İÇİ SEMİNERLERLE BİLGİLENMEYE DEVAM EDİYOR
22.06.2022
39
A+
A-

İLKADIM PERSONELİ HİZMET İÇİ SEMİNERLERLE BİLGİLENMEYE DEVAM EDİYOR

DİYETİSYEN ASYA CAN SAĞLIKLI BESLENMENİN YOLLARI VE OBEZİTE İLE MÜCADELEYİ ANLATTI

Çalışan personellere yönelik düzenlenen hizmet içi seminerleri önemsediğini vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”İlkadım Belediyesi ailesinin her ferdi bizim için çok kıymetlidir” dedi.

İlkadım Belediyesi personeli, Sağlıklı Beslenme ve Ağırlık Kontrol” seminerinde sağlıklı yaşam ve beslenme konularının yanı sıra obeziteye karşı da bilgilendirildi.

İlkadım Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen diyet ve sağlıklı yaşam seminerine konuşmacı olarak katılan Diyetisyen Asya Can, belediye personelini sağlıklı beslenme konusunda aydınlattı. Sağlıklı beslenmenin nasıl olması gerektiğini anlatıldığı seminerde vücudun fonksiyonlarını tam ve yeterli şekilde yerine getirebilmesi için besin öğelerinden yeterli ve dengeli miktarda alınması gerektiğini ve sağlıklı bir yaşam için dengeli beslenmenin şart olduğunu vurgulandı. Gıdaların besin değerleri ili ilgili bilgiler de aktaran Asya Can,” Bir insanın hayatı boyunca ortalama 2,5 ton yağ, 2,5 ton protein ve 14 ton karbonhidrat tüketiyor. Yetişkin bir bireyin günlük alması gereken posa miktarının ise 55 gram.Posa, kolesterolün düşmesine yardımcı olur, bağırsak sağlığını korur, doygunluk sağlar, kan şekeri kontrolünde etkilidir, obezite riskini azaltır diye konuştu.

“Her bir çalışanımız bizim için kıymetli”

Seminer online olarak canlı bağlanan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”İlkadım Belediyesi ailesinin her ferdi bizim için çok kıymetli. Hizmet kalitemizi bir kat daha arttırmak adına düzenlediğimiz personel eğitimlerimizin yanı sıra, çalışanlarımızın farklı konularda bilinçlenmeleri için bu tip seminerleri de önemsiyor ve uyguluyoruz” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir