enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5655
EURO
34,7624
ALTIN
2.488,33
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C

ÇARŞAMBA’DA KORAY AVCI KONSERİ

ÇARŞAMBA’DA KORAY AVCI KONSERİ
15.09.2022
103
A+
A-

ÇARŞAMBA’DA KORAY AVCI KONSERİ

A6E8E455 9131 4223 AB05 183B22616D64

Çarşamba Belediyesince 88 ayrı yaşama iz bırakmak adına düzenlenen Akülü Araç Teslim Gecesi’nde ünlü sanatçı Koray Avcı vatandaşlarla buluşuyor.

Çarşamba Belediyesi tarafından “Çarşamba’da Biriz, Birlikte Güçlüyüz” sloganıyla düzenlenen Akülü Araç Teslim Gecesi ve Koray Avcı konseri 18 Eylül Pazar akşamı, saat 19.00’da Abdullah Paşa Meydanı’nda gerçekleşiyor. Gecede hem akülü engelli araçları sahiplerine ulaşıyor hem de vatandaşlarmüziğe doyuyor. Koray Avcı konseri öncesi ise Dj Onur Paskap ve Samsunlu müzisyen Atakan Karadeniz dinleyicilere müzik dolu anlar yaşatacak.

Hollanda’dan yola çıkan akülü araçlar, Çarşamba’ya ulaştı. Abdullah Paşa Meydanı’nda gerçekleşecek gecede sahiplerine ulaşmayı bekliyor.

Çarşamba Belediyesi aynı zamanda konsere gelen 5 şanslı takipçiye, sosyal medya üzerinden yaptığı çekilişle Koray Avcı imzalı, geceye özel yaptırdığı tişörleri hediye ediyor.

Çarşamba’da Biriz, Birlikte Güçlüyüz

Çarşamba’da sosyal yardım bilincinin oldukça yüksek olduğunun altını çizen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba’mızda her bir hemşehrimiz bizim için çok değerli, her bir hemşehrimiz bizim için çok özel. Biz de Çarşamba’da Biriz, Birlikte Güçlüyüz diyerek, Hollandalı iş insanı Ron Gezelle’nin bağışladığı 88 akülü aracı, 88 kardeşimize teslim edeceğiz. Her zaman söylemekten oldukça gurur duyuyorum, biz Çarşamba’mızda hemşehrilerimizle gerçekten büyük bir aileyiz. İlçemiz doğasıyla, tabiatıyla, tarihi ve kültürüyle olduğu kadar sevecen, yardımsever insanıyla da kendine has, kendine özgü. Akülü araçlarımız geçtiğimiz günlerde Hollanda’dan yola çıkmıştı, pazar akşamı muhteşem bir geceyle inşallah sahiplerine ulaştıracağız. Gönüller hoş olsun, yüzler hep gülsün bizim tek temennimiz. Bu doğrultuda gecemizi güzel bir konserle taçlandırmış olacağız. Koray Avcı muhteşem şarkılarıyla bizlerle birlikte olacak. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir