enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3455
EURO
35,1151
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
20°C
Samsun
20°C
Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
18°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Banner Resmi
Banner Resmi

Atakum’da açık havada müzik şöleni  

Atakum’da açık havada müzik şöleni  
20.08.2021
96
A+
A-

Atakum Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile düzenlenen Açık Hava Tiyatro ve Konser etkinlikleri kapsamında Grup Anadolu ve Asilhan sahne aldı. Konserde Atakumlular, eğlence ve müzik dolu bir gece geçirdi.

Atakum Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Çobanlı Halk İskelesi mevkiinde düzenlenen Açık Hava Tiyatro ve Konser etkinlik dizisi kapsamında yerel müzik topluluğu Grup Anadolu ve şarkıcı Asilhan sahne aldı.

 

SEYİRCİDEN TAM NOT

Grup Anadolu’nun rock parçaları ile başlayan konser Asilhan’ın söylediği popüler tarzdaki şarkılarla devam etti. Değişik tarzdaki şarkılarla eğlenceli vakit geçiren Atakumlular konser boyunca sanatçılara eşlik etti. Etkinlikle Atakum sahili müzik tınıları ile dolarken sanatçıların sergilediği sahne performansı seyircilerden tam not aldı.

 

ŞÖLEN DEVAM EDECEK

Açık Hava Tiyatro ve Konser etkinlikleri Eylül ayına kadar devam edecek. 24 Ağustos salı günü saat 20.00’de Selin Konay, 21.00’de Yiğidolar, 22.00’de Grup Vals; 25 Ağustos çarşamba günü 20.30’da Grup 2 Oda 1 Saloni 21.30’da Esra Ağçe  açık hava sahnesinde Samsunlularla buluşacak.                                  

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir