enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5258
EURO
34,9344
ALTIN
2.439,87
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
22°C
Samsun
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

TÜM TEDBİRLER ALINDI

TÜM TEDBİRLER ALINDI
01.02.2023
17
A+
A-

OBB KIŞA HAZIR

 

 

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, karla mücadele ekipleri göreve hazır. Büyükşehir Belediyesi, 26 bin 378 kilometrelik yol ağında, 456 araç ve iş makinesi, 560 personel ile kar mücadelesi yapacak.

 

 

Ordu’da beklenen kar yağışı yüksek kesimlerde etkisini göstermeye başladı. Kar kalınlığı Akkuş ilçesinde 45, İkizce ve Çaybaşı ilçelerinde ise 25 santime ulaştı. Birçok ilçede kar yağışı görülürken, Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tedbirlerini artırdı.

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, tüm ekip ve ekipmanlar ile çetin kış şartlarına hazır olduklarını belirterek, ekiplerin 7/24 görev başında olacaklarını söyledi.

 

 

TÜM TEDBİRLER ALINDI

 

 

Tüm planlamaların yapıldığını vurgulayan Başkan Güler, “Fen İşleri Dairesi Başkanlığımızla tüm planlamaları daha önceden yapmıştık.  Büyükşehir Belediyesi olarak kışı bir sorun olarak görmüyoruz. Daha önceden çok ciddi anlamda tedbirlerimizi aldık. İlçe merkezlerimiz başta olmak üzere mahalle yollarımızın hiçbirinin kapalı kalmaması için sıkı bir çalışma yürüteceğiz.” dedi.

 

 

560 PERSONEL, 456 ARAÇ VE İŞ MAKİNESİ SAHADA

 

 

Her türlü kış şartlarına hazır olduklarını belirten Başkan Güler, “560 personel, 456 araç ve iş makinası ile kar mücadelesi vereceğiz. Vatandaşlarımızdan tek ricamız araçlarını kışa hazır hale getirmeleridir. Bunun haricinde vatandaşlarımız yaşayabilecekleri sorunlarda 444 10 52 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirler. Daha önceki yıllarda olduğu gibi önceliğimiz ise hasta ve cenaze hizmetleridir” diye konuştu.

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sabah saatlerinden itibaren yüksek rakımlı ilçelerde başlayan kar yağışı sonrası herhangi bir kapalı mahalle ve grup yollarının bulunmadığını sözlerine ekledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir