enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5484
EURO
34,8443
ALTIN
2.433,95
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
31°C
Samsun
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C

Şiddetle kınıyoruz ve lanetliyoruz.

Şiddetle kınıyoruz ve lanetliyoruz.
03.02.2022
39
A+
A-

Atatürk Anıtı’na düzenlenen saldırı kınandı. AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Büyük Birlik Partisi Samsun İl Başkan Yardımcıları Baki Öztürk, Mehmet Özekmekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, partilerin Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri, Ülkü Ocakları yönetimi ve Alperen Ocakları yönetiminin katılımıyla Atatürk Anıtı önünde basın açıklaması yapıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Değerli basın mensupları kıymetli hemşehrilerimiz. Dün gece Samsun’umuzun simgesi olan Onur anıtına menfur bir saldırı düzenlenmiş ve bu girişim hepimizi derinden üzmüştür.

Şunu çok net ifade etmeliyim ki bu, çok açık bir provokasyondur.

Milli mücadelemizin başladığı yer olan, kurtuluş meşalesinin yandığı Samsun’umuzdaki onur anıtı Tüm Türkiye ‘nin kurtuluş sembolüdür.Hiçbir ayrım gözetmeksizin her kesimin,kendisini bu millete ait hisseden herkesin ortak değeridir.

Böyle bir değere, böylesi bir simgeye yapılan bu menfur saldırı hepimize yapılmıştır.

Şiddetle kınıyoruz ve lanetliyoruz.

Toplumsal barışımızı ,iç huzurumuzu bozmak isteyen müptezellerin hak ettiği cezayı bulacaklarını ifade etmek isterim.Zira güvenlik güçlerimiz ilk andan itibaren harekete geçmiştir.Gözaltına alınan zanlıların sorguları devam etmekte ve soruşturma çok yönlü sürdürülmektedir.Başta sayın valimize ve emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyor süreci her safhasında sonuna kadar takip edeceğimizi deklare etmek istiyorum.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk hepimizin ortak değeridir.Samsun meşale bir şehirdir. Bu şehri bu ve benzeri provokatif eylemlerle gündeme getirme ve huzur bozma girişimleri milletimizin ferasetiyle boşa çıkacaktır.

Bir kez daha bu menfur eylemi şiddetle kınıyoruz.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir