enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5801
EURO
34,7733
ALTIN
2.509,80
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Çok Bulutlu
30°C

SAMSUN’A HAYIRLI OLSUN..

SAMSUN’A HAYIRLI OLSUN..
06.11.2021
37
A+
A-

NCM Akıllı Plaza  Genel Merkez binasını Atakum ilçesin de  Türkiyen’in bir çok yerinden gelen davetliler eşliğin de açtı.

Genel Merkez binasının açılışına Şirket sahipleri,Nebahat ,,Celal ve Mert KUTLU,Atakum Belediye  Başkanı Cemil DEVECİ ve Eşi,Atakum AK Parti ilçe Başkanı Abdulkadir KÖSTE,Atakum CHP ilçe Başkanı Turgay ÖZÇELİK ve Basının güzide temsilcileri ile birlikte  kalabalık eşliğin de kurdele kesildi.

Genel Merkezin açılışı öncesin de Şirket sahipleri ve Atakum Belediye Başkanı birer konuşma yaparak hepsi bu merkez binasının açılışı Samsunumuza ve Atakum’a hayırlı olsun diyerek ortak nokta da birleştiler.

Açılış öncesin de Şirket sahipleri Celal,Nebahat ve Mert KUTLU,NCM Hep birlikte sizlerle mutluyuz gururluyuz  bu başarı sadece bizim değil hepimizin yani sizlerle birlikte bütün olarak hepimizin başarısıdır.

Başarılarla dolu geçen iş hayatlarında herkes onlar gibi şanslı değildi. İnsanlar kazanmak için kendilerinden çok fazla ödün veriyorlardı. Mevcut sistemde büyük emek harcayan, yorulan ve çaba gösteren herkes başarılı olamıyordu.

Küresel düzeydeki bu sisteme meydan okuyarak, emek ve çabanın karşılığı ile paralel, doğrudan kazanç elde edilecek bir sistem üzerinde çalışmaya başladılar. Yorulan ve yaşlanan bedenlere sağlıklı bir gelecek sunmak, her bireyin kendi nesline miras bırakabileceği bir yapı oluşturmak hedefi ile bu yolculuğa çıkma kararı verdiler. 

IMG 20211106 141413 1IMG 20211106 WA0008IMG 20211106 150643IMG 20211106 150857 Global Ekosisteme katkı sağlayan en büyük unsur olan insanın manevi, maddi ve bedensel sağlığını önemseyen bir anlayış biçimi oluşturmak üzerine kurdular.

Bu anlayışı oluşturmak için iş ortaklarının profesyonel hale gelmesini sağlayarak donanımlı ve kalkınmış girişimciler olmalarını hedefliyoruz   Bu hedefte ilerleyen her iş ortağının hayatlarını kolaylaştırmak için birçok imkân ve seçenek sunar. İş ortaklarının kendilerini keşfetme süreçlerinde onlara destek olurken hizmet ve ürünleri ile Dünya’ya değer katacaktır dediler.

Şirketimiz, doğrudan satış ekonomisinde lider konuma yerleşme vizyonu ile her geçen gün sektöre değer katarken ülkemizde ki yatırımlarına da devam ediyor.

Kutlu Ailesinin Mutlulukları görülmeye değerdi NCM Akıllı Plaza bu gün bütün gönül dostlarımızın katılımları ile  hizmete açılmıştır diyerek Bu mutlu ve güzel bir gün de bizleri yalnız bırakmayarak uzaktan ve yakından mutluluğumuzu paylaşan gönül dostlarımıza Teşekkürler ediyoruz dediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir