enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5866
EURO
34,8084
ALTIN
2.509,62
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Çok Bulutlu
30°C

OKTAY ZERRİN’İN YENİ İSTANBUL ŞARKISI İSTANBUL KONSERİ’DE SESLENDİRİLDİ

OKTAY ZERRİN’İN YENİ İSTANBUL ŞARKISI İSTANBUL KONSERİ’DE SESLENDİRİLDİ
08.06.2022
43
A+
A-

OKTAY ZERRİN’İN YENİ İSTANBUL ŞARKISI İSTANBUL KONSERİ’DE SESLENDİRİLDİ

Samsun Ayvacık doğumlu olup, aslen Bafralı ve Samsun Atakum Atakent’e yerleşen; air, yaza, emekli öğretmen ve gazeteci Oktay ZERRİN’in yen bir İstanbul şarkısı İstanbul’da konserde seslendirildi.

Sözleri Oktay Zerrin, bestesi Mehmet H. ERKOÇ tarafından Nihavend Fantezi makamında bestelenmiş olan ” İstanbul Gönlümün Deli Çocuğu ” adlı şarkı, bestekâr Mehmet H. Erkoç’un Koro TSM ses ve bendir sanatçısı eşi Meral ERKOÇ tarafından seslendirildi. Söz yazarı Oktay ZERRİN; konsere sağlık sorunları nedeniyle katılamadı.

Bestekâr Mehmet H. Erkoç; konserle lgili şu açıklamada bulundu :

” 01 HAZİRAN 2022 ÇARŞAMBA GÜNÜAKŞAMI İSTANBUL KARTAL  BÜLENT ECEVİT KÜLTÜR MERKEZİ’NDEKİ KONSERİMİZİ ŞEREFLENDİREN TÜM KONUKLARIMIZA, SALONU TAHSİS EDEN İSTANBUL BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI YETKİLİLERİNE VE TEKNİK ELEMANLARINA,BİZE ÇALIŞMA MEKANI OLARAK KAPILARINI AÇAN KARTAL RUMELİ MÜBADİLLERİ DERNEĞİ BAŞKANI SAYIN KADRİYE SEYHUN’A,ÇOK DEĞERLİ SAZ ARKADAŞLARIMA, CAN-I GÖNÜLDEN ÇALIŞAN KOROCANLARIMA, BÜLENT ECEVİT KÜLTÜR MERKEZİ YETKİLİLERİNE, SEVGİLİ BAŞKANIM TUĞRUL KALAÇ VE MÜZİK DANIŞMANIM VE SUNUCUM (ISRARIMLA HAYATINDA İLK KEZ KONSER SUNUMU YAPAN) HAKAN AKSOYDAN’A VE KONSER GECESİNDE TÜM EMEĞİ GEÇEN BESTCİ VE SÖZ YAZARLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

SAMSUN ATAKUM’DA İKÂMET EDEN VE BRKAÇ ŞİİRİNİ BESTELEDİĞİM SÖZ YAZARI, ŞAİR, EMEKLİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ VE GAZETECİ OKTAY ZERRİN’E DE “İSTANBUL GÖNLÜMÜN DELİ ÇOCUĞU ” ADLIŞARKISI İÇİN SAYIN ZERRİN’E, AIYI SESLENDİREN SANATÇI EŞİM MERAL ERKOÇ’A VE TÜM SES  VE SAZ EKİBİMİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER.”

Haber Merkezi- Samsun

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir