enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz: “Mudanya’ya Umut Tohumları Ekmeye Devam Edeceğiz”

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz: “Mudanya’ya Umut Tohumları Ekmeye Devam Edeceğiz”
30.12.2022
15
A+
A-

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’ya hizmet noktasında emek veren tüm çalışma arkadaşlarının yeni yılını kutlarken, “Mudanya’ya umut tohumları ekmeye devam edeceğiz” dedi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 2022 yılının son iş gününde Mudanya’ya hizmet noktasında emek veren tüm çalışma arkadaşlarının yeni yılını kutladı. “Temiz Başkan, Temiz Belediye, Temiz Mudanya” idealine ulaşma noktasında mücadele eden tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Türkyılmaz, “Bu yıl da Mudanya’ya umut tohumları ektik. Sevgiyle biraz daha çoğaldık. Barışa daha çok sarılmayı, bir çiçeğin tomurcuklarına sevinmeyi, üretmeyi, ürettiğini paylaşmayı birlikte öğrendik. Bize her gün yaşamın yeniden başladığını öğreten bir şeyler var. Yaşamı birlikte büyüttüğümüz nice senelere… Biz birlikte en doğrusunu yapmaya devam edeceğiz. Adil ve eşit paylaşmaya devam edeceğiz. Hepinizi çok seviyor, daha nice yıllar Mudanyalı hemşehrilerim için birlikte üretmeye devam etmeyi diliyorum” diye konuştu. Mudanya Belediyesi personeli ise Başkan Türkyılmaz’a doğum günü sürprizi yaparak çifte mutluluk yaşattı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir